2017.06.02. Egyéb
Idei utolsó mérkőzését játssza vasárnap este (18.00) a VLS Veszprém labdarúgócsapata, amely ha nyer, jövőre is a harmadosztályban indulhat. A mérkőzés ingyenesen megtekinthető az Egyetemi Stadionban.
Ha győz, jövőre is NB III-as a VLS

Szinte kilátástalan helyzetből, tizennyolc forduló alatt szerzett tizenkét ponttal vágott neki az NB III Nyugati csoport tavaszi idényének a VLS Veszprém. Orbán Tamás együttese derekasan vágtázott, amely így a záró kört biztos bennmaradást jelentő pozícióból várhatja. A képlet egyszerű: ha a veszprémi focisták legyőzik a Komáromot, jövőre is az NB III-ban játszhatnak.

A gárda trénere, Orbán Tamás megkeresésünkre úgy fogalmazott, nem packázhatják el a sorstól többször is visszakapott bennmaradási esélyüket, mindenképpen győzni szeretnének. A Veszprémnek ehhez az utolsó előtti Komárom csapatát kéne felülmúlnia hazai környezetben. Múlt heti eltiltása miatt nem léphet pályára vasárnap Dobsa Gergő, Simon Benjámin és Kókány Péter játéka pedig sérülés miatt kérdéses.

A veszprémi klub ingyenessé tette a találkozó megtekintését, s arra kéri a szurkolókat, hogy látogassanak ki minél többen az Egyetemi Stadionba.