2018.03.10. Mérkőzés
Hiába játszott negyvenöt percig a játék minden elemében jobban ellenfelénél a veszprémi focicsapat, egy egyéni hiba után kapott gól megpecsételte a mieink sorsát: a sereghajtó THSE-Szabadkikötő bunkerfocija 2-0-s sikert ért szombat délután az NB III-ban.
Egyéni hibák miatt maradt alul a VLS Veszprém

Idei első tétmeccsét játszotta a fővárosi THSE-Szabadkikötő otthonában a szombat délután veszprémi labdarúgócsapat. Vágó Attila tanítványai remek játékot produkáltak az első játékrészben: szögletből, pontrúgásokból és ígéretes beadásokból is veszélyeztették az ellenfél kapuját, amelynek erejéből jobbára csak a bekkelésre telt.

Már a második félidőben jártunk, amikor egy pontrúgásból megszületett az első találat: Gunther vette át túl hosszan az ellenféltől érkező labdát, a vendégek támadója lecsapott a labdára, elviharzott vele a szélen, majd higgadtan a hálóba gurított (1-0).

Gunther szedte be második sárgáját, társai emberhátrányban mindent egy lapra feltéve próbáltak fordítani. A vendégek jöttek ki jobban a nyílt sisakos küzdelemből, egy kontratámadás végén megduplázva előnyüket (2-0). Több gól már nem esett, a VLS immár kieső helyről várhatja a folytatást.

Labdarúgó NB III Nyugati csoport, 18. forduló
THSE-Szabadkikötő – VLS Veszprém 2-0 (0-0)
Budapest, Szabadkikötő SE Sporttelep. Vezette: Kubicsek (Vörös, Rózsás).
Veszprém: Kis – Gulyás, Balázs, Szabó B., Irmes, Lupták, Gunther, Radványi, Prágai, Szabó T., Erőss. Vezetőedző: Vágó Attila.

Edzői értékelés

Vágó Attila: – Csalódott vagyok, jobb mentalitást vártam a fiúktól. Akartunk mi is, de nem láttam azt a tüzet a játékunkon, amit a hazaiak mutattak a második játékrészben. A fiúk meg is fogják kapni a magukét, mert ma egyéni hibáink és a felesleges szabálytalankodások miatt egy gyengébb csapat tudott legyőzni minket, s ezáltal meg is előzött minket a tabellán. Ennél sokkal több van ebben a társaságban. Bízom benne, hogy ezt mihamarabb a pályára is visszük.