2018.04.08. Mérkőzés
Immár öt mérkőzés óta veretlen a VLS Veszprém labdarúgócsapata, amely ezúttal a Dunaharaszti MTK otthonában játszott 2-2-es döntetlent.
Egy pontot hozott a VLS közvetlen riválisa otthonából

Kilenc napon belül harmadik mérkőzésére készült a VLS Veszprém labdarúgócsapata, amely közvetlen riválisához, a Dunaharaszti MTK-hoz látogatott vasárnap délután.

Lassan kezd szokássá válni, hogy remekül kezdenek a mieink. Balázs Richárd robogott el a szélen a hetedik percben. Első lövését még védeni tudta Ivicevic, második próbálkozását követően azonban már bevánszorgott a hazaiak kapujába a játékszer (0-1).

Négy perccel később Szabó Bence egyéni akciója ért gólt. A jobb oldali beadást követően remekül verte meg őrzőjét, majd a tizenhatoson belül is jól cselezett, végül a rövid sarkot választva tette fel az i-re a pontot. Nem telt el negyed óra, s máris 0-2 állt az eredményjelzőn.

A folytatásban Bognár előtt adódott több komoly lehetőség, mégis a hazaiak szereztek szépítő találatot. Radványi bizonytalanságát használta ki Szenes, aki jó harminc méterről eleresztett bombájával túl tudott járni Kis eszén (36. perc: 1-2).

Nem sokkal később az egyenlítés is összejött a dunaharasztiaknak: Kis csak kiütni tudta a sarokrúgást, Nyéki pedig kiegyenlített a szöglet utáni káoszt kihasználva (43. perc: 2-2).

Fordulást követően kiegyenlített játék következett. A remek mentalitásban futballozó VLS pedig azt is elbírta, hogy az utolsó húsz percet emberhátrányban töltötte a pályán.

Labdarúgó NB III Nyugati-csoport, 22. forduló:
Dunaharaszti MTK–VLS Veszprém 2-2 (2-2)
Dunaharaszti, MTK Sporttelep, Vezette: Urbán, (Ambrus, Márkus).
Dunaharaszti: Ivicevic – Márton, Farkas, Rusvay, Kovács, (Rebecsák, 87.), Nyéki, Gacsal, Mendebaba, Rétsági, (Dallos, 83.), Vitányi, (Ferenczi, 46.), Szenes. Vezetőedző: Króner Péter.
Veszprém: Kis – Erőss, Dobsa, Radványi, Gunther, (Gulyás, 34.) – Köböl, Szabó T. (Vass, 61.), Prágai – Balázs, Szabó B., Bognár (Irmes, 61.). Vezetőedző: Vágó Attila.
Gólszerzők: Szenes (36. perc), Nyéki (43.), ill. Balázs (7.), Szabó B. (11.).

Edzői értékelés

Vágó Attila: – Igazságos eredmény született. Az első félidő első felében mi voltunk a jobbak, a második felében a hazaiak elképzelései szerint alakult a játék. Idegenben mindig értékes a szerzett pont, főleg, ha a következő mérkőzésünket is hozni tudjuk. Érződött a játékunkon, hogy fáradt a társaság, ami nem meglepő, hiszen egy héten belül a harmadik meccsünket játszottuk. Az utolsó negyedórát emberhátrányban töltöttük, küzdelemből jelesre vizsgáztunk ekkor.