2018.06.03. Mérkőzés
Utolsó mérkőzésén is kikapott a veszprémi focicsapat, amely már múlt héten kiesett az NB III-ból. A Puskás II elleni kiütéses vereség volt az utolsó szög a koporsóban: utolsó helyen zárta a bajnokságot az együttes.
Szép búcsú helyett kiütés a VLS szezonzáróján

Záró fordulójához érkezett a harmadosztályú labdarúgó-bajnokság. Az már a múlt hét végén eldőlt, hogy a VLS Veszprém búcsúzik az NB III küzdelmeitől, így a becsületéért lépett pályára Vágó Attila együttese a Felcsúton.

A tabella negyedik helyét őrizni kívánó felcsútiakra nem lehet azt mondani, hogy félvállról vették volna a találkozót: a tegnap még NB I-es bajnokin gólt szerző Radó és a hetvenkilencszeres válogatott Vanczák Vilmos is ott volt a kezdőcsapatban.

A Veszprém szűk húsz percig bírta kapott gól nélkül, ekkor azonban öt percen belül kétszer is megzörrent Kis hálója: Szabó és Martinez örülhetett gólnak.

A második játékrészben hármat kapott a VLS, amely így az utolsó, tizenhatodik helyen zárta az NB III küzdelmeit.

Labdarúgó NB III Nyugati csoport, 30. forduló:
Puskás Akadémia II–VLS Veszprém 5-0 (2-0)
Felcsút, Pancho Aréna. Vezette: Tamási, (Ambrus, Pipicz).
Puskás Akadémia FC II: Tóth – Martinez, Nándori, (Kovács T., 57.), Szabó M., Komódi (Erdei, 46.), Keszi, Deutsch, Vanczák, Oroszi, (Tímári, 61.), Radó, Tóth K. Vezetőedző: Lazic Bojan.
Veszprém: Kis – Szabó T., Dobsa (Rédking, 46.), Gulyás (Németh P., 63.), Gunther – Felber, Kelemen (Irmes, 56.), Erőss, Vass – Balázs, Szabó B. Vezetőedző: Vágó Attila.
Gólszerzők: Szabó M. (19., 79.), Martinez (24.), Oroszi (55.), Erdei (88.).

Edzői értékelés

Vágó Attila: – Már kiesőként érkeztünk erre a mérkőzésre, ami érezhető volt a játékosaimon is.