2017.10.14. Mérkőzés
Győzelemmel felérő döntetlenként értékelte csapata szombat délutáni, fővárosi fellépését Orbán Tamás, a VLS Veszprém vezetőedzője.
Kétgólos hátrányból állt fel a VLS

Szombat délután közvetlen riválisához, a fővárosi III. Kerület TVE otthonába látogatott a veszprémi labdarúgócsapat az NB III tizedik fordulójában. A Kenesei Krisztián személyében korábbi válogatott labdarúgót is felvonultató fővárosiak kezdték jobban a meccset. A 12. percben Hamar révén jutott vezetéshez a hazai együttes (1-0).

Húsz perc játék után elkapta a mérkőzés fonalát a Veszprém, sőt, egyenlíthettek is volna a mieink, a szabályosnak tűnő gólt azonban érvénytelenítette a játékvezető. A játékrész végén a hazaiak jutottak büntetőhöz, melyet a rutinos Kenesei értékesített (2-0).

A második félidőre támadóbb szellemű VLS futott a pályára, melynek meg is lett az eredménye: a csereként beálló Szabó Bence a 66. percben megszerezte övéi első találatát (2-1). A folytatásban is a Veszprém dominált, a fáradni látszó fővárosiak ellen a másik cserejátékos is betalált, egy perccel a rendes játékidő vége előtt Irmes egalizált (2-2).

Több gól nem esett, a VLS Veszprém kétgólos hátrányból felállva pontot mentett a III. Kerület TVE otthonából.

Labdarúgó NB III Nyugati csoport, 10. forduló:
III. Ker. TVE–VLS Veszprém 2-2 (2-0)
Budapest, III. Kerületi TVE Sporttelep, vezette: Borbás (Csóra, Sándor).
Veszprém: – Szűcs – Gunther (Irmes, 46.), Dobsa (Szabó, 46.), Felber, Gulyás – Kocsis, Simon, Boromisza, Bene – Polareczki. Vezetőedző: Orbán Tamás.
III. Ker.: Palásthy – Gálfi, Domokos, Móczó, Szkunc (Kaszai, 70.), Madarász, Hamar (Szilágyi, 83.), Kenesei, Kiss D., Nyárasdi, Grúz. Szakmai igazgató: Tóth András.
Gólszerzők: Hamar (12.), Kenesei (44.) ill. Szabó (66.), Irmes (89.).

Edzői érétkelés

Orbán Tamás: – Egy győzelemmel felérő döntetlent értünk ma el. Csak gratulálni tudok a játékosaimnak a mai produkcióhoz, hiszen kétgólos hátrányból hozták vissza a mérkőzést.