2017.11.11. Mérkőzés
Hiába borult fel a pálya, hiába nyomott a Veszprém, végül pont nélkül távozott a Csepel otthonából a labdarúgó NB III szombati játéknapján.
Három kiállítás a VLS meccsén!

Budapest. Jv.: Szabó L. Csepel FC: Lőrincz – Hesz, Szabó Á., Korozmán (Németh Z.), Tóth Cs., Fisli, Haraszkó, Sebestyén (Teplán), Marczinka, Simon, Somodi (Papp Á.). Edző: Gabala Krisztián.

Vls Veszprém: Szűcs – Felber (Szabó B.), Bognár, Miskei (Mikler), Boromisza, Dobsa, Polareczki, Gulyás, Bene, Kókány, Kocsis (Irmes). Edző: Orbán Tamás.

Gólszerzők: Korozmán, Haraszkó.

Kiállítva: Fisli (67.), ill. Gulyás (53.), Szűcs (62.).

Jól indult a találkozó, a VLS nyomott és igen közel járt a gólszerzéshez. A Csepel sokszor nagyon durván szabálytalankodott, ám a játékvezető egyszer sem mutatott fel sárga lapot. A veszprémi lehetőségek sajnos kimaradtak és a 27. percben jött a fekete leves: egy szöglet után Szűcs csak kiütni tudta a labdát, a kipattanóra Haraszkó csapott le és higgadtan a kapuba gurított, 1:0.

A második félidő pocsékul kezdődött, Gulyás megkapta második sárga lapját és mehetett zuhanyozni. A 65. percben pedig kettős hátrányba került a VLS: Szűcsöt tartotta fel az egyik hazai támadó, a veszprémi kapus ellökte magától a játékost, amiért a játékvezető kiállította, ráadásul tizenegyest adott. A büntetőt Mikler hárította.

Két perc múlva a csepeli Fisli is piroslappal távozott.

Mindent egy lapra feltéve támadott a VLS, ám egy kontra után újra a Csepel örülhetett, ekkor Korozmán volt eredményes, 2:0.

A hajrában Kókány lett durva belépő áldozata. A veszprémi játékosnak komolyan megsérült a sípcsontja, de a játékvezető ezért a szabálytalanságért nem ítélt semmit. Amikor az asszisztens meglátta, hogy Kókány képtelen talpra állni és nem is tud visszaállni, akkor jelzett a játékvezetőnek, aki ezek után nagy nehezen Haraszkónak adott egy sárga lapot.

Orbán Tamás: Gól nélkül nagyon nehéz nyerni, ám ezen a napon sanszunk nem volt eljutni az ellenfél kapujáig.