2018.09.23. Mérkőzés
Az előző fordulóban pontot vesztő VLS Veszprém magabiztos győzelmet aratott a Várpalotai BSK otthonában a megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság hetedik fordulójában.
Könnyed győzelem Várpalotán

Mint ismert, az előző fordulóban 1-1-es eredményt ért el a megyeszékhely együttese az Úrkút vendégeként. Ezzel a „botlással” pedig értékes pontokat veszített az NB III-as álmokat szövögető alakulat.

A hetedik körben újabb vendégszereplés és a Várpalotai BSK várt a mieinkre. A csapadékos időjárás nem szegte kedvét a bakonyi legényeknek, akik győztes mentalitással léptek pályára. A támadófutball meg is hozta az eredményét, Bencze a 23. és a 26. percben is eredményes volt, így a Pető-legénység 2-0-s előnnyel vonulhatott pihenőre.

A második félidőben folytatta eredményes szereplését a VLS, Csordás a 73. percben, Kelemen rá tíz percre, Bencze pedig – ezzel mesterhármast is szerezve – a 87. percben volt eredményes. A hajrában Pető Tamás vezetőedző a fiataloknak is bizonyítási lehetőséget adott, Hegedüs a védelem tengelyében, Vass pedig a támadósorban tevékenykedhetett. A nagy reménységnek számító Vass Szilárd pedig az utolsó percben – egy gyönyörű találattal – meg is hálálta a bizalmat, beállítva ezzel a 6-0-s végeredményt.

Következő bajnoki mérkőzését szeptember 30-án (16.00) szintén idegenben, a Gyulafirátót ellen játssza a Veszprém.

Megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság, 7. forduló:
Várpalotai BSK–VLS Veszprém 0-6 (0-2)
Várpalota, Bányász Sporttelep. Vezette: Horváth (Ákos, Gecző).
Várpalota: Közép (Bakos, 83.) – Lujber, Borbély, Borbás, Nagy, Csapó, Szőke (Keszthelyi 80.), Dudás, Kustán, Zsupek (Tombor 82.), Balogh. Edző: Szabó László.
Veszprém: Kis – Dobsa, Bencze, Gulyás, Kelemen, Vajda (Vass, 66.), Szabó, Gunther (Hegedüs 80.), Rédling, Domján, Király (Csordás, 46.). Edző: Pető Tamás.
Gólszerzők: Bencze (23., 26., 87.) Csordás (73.), Kelemen (82.), Vass (90.)

Edzői értékelés

Pető Tamás: – Nagyszerű mérkőzésen, gyönyörű találatokkal zsebeltük be a három pontot.