2018.10.14. Mérkőzés
Könnyed győzelmet aratott a VLS Veszprém a Tapolca vendégeként a megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság tizedik fordulójában.
Leiskolázta ellenfelét a Pető-legénység

A Sümeg elleni múlt hétvégi hazai győzelme (8-1) után ezúttal vendégkörnyezetben, Tapolcán kellett bizonyítania a feljutási álmokat szövögető VLS-nek.

Taktikájának eleget téve mindössze tizennyolc perc alatt eldöntötte a találkozót a Veszprém, amely ez idő alatt – Bencze, Gálfi és Molnár jóvoltából – háromszor is betalált (18. perc: 0-3). A következő tíz percben tartotta a játékszert Pető Tamás legénysége, de fogalmazhatnánk úgy is, hogy várt a megfelelő pillanatra. Ami a 28. percben el is jött, Domján ekkor „megzörgette” Schmidhoffer kapus hálóját, csapata így négygólos előnye tudatában nyugodtan mehetett pihenőre.

A második játékrészben is a támadófutballt erőltette a VLS, s nem is maradtak el az újabb gólok. A frissen becserélt Csordás már 59. percben felfedezte a hazai védelem gyengepontját, Gálfi pedig másodszor is eredményes volt (65. perc: 0-6).

A hajrához érkezve Csordás is duplázott, így a 80. minutumban már héttel is ment a Veszprém. Még ezek után sem engedett ki a megyeszékhely együttese. Vajda tette fel az „i”-re a pontot a 82. percben szerzett találatával (0-8).

Következő bajnoki mérkőzését jövő szombaton (15.00), a Herend vendéglátójaként játssza a Veszprém.

Megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság, 10. forduló:
TIAC VSE–VLS Veszprém 0-8 (0-4)
Tapolca, Városi Sporttelep. Vezette: Hegedűs (Kozma, Szabó).
Tapolca: Schmidhoffer – Szabó D., Bardon, Péter, Pölczmann, Kovács (Zsámbéki, 76.), Ladányi (Ludvig, 51.), Dobján, Kertész, Nagy (Vadas, 59.) , Szabó N. (Réber, 58.).
Veszprém: Kis – Gulyás, Felber, Bencze (Vass, 55.), Szabó B. (Vajda, 66.), Molnár, Gunther (Hegedüs, 58.), Gálfi, Rédling, Simon (Kelemen, 36.), Domján. Edző: Pető Tamás.
Gólszerzők: Bencze (12.), Gálfi (14., 65.) Molnár (18.), Domján (28.), Csordás (59., 80.), Vajda (82.)

Értékelés

Illés László, a VLS technikai vezetője: – Kitűnő időjárás, kitűnő játék, kitűnő játékvezetés.