2020.09.08. Mérkőzés | Egyéb
A következő két mérkőzésének elhalasztását kérte a VLS Veszprém a Magyar Labdarúgó Szövetségtől. Az ok: koronavírus-fertőzöttet találtak az NB III-as csapatnál.
Koronavírus-fertőzés a veszprémi focistáknál!

A veszprémiek NB III-as labdarúgócsapata szerdán a III. Ker. TVE együttesét fogadta volna, vasárnap pedig Tatabányára látogatott volna. Szabó Péter ügyvezető lapunk kérésére elárulta: mindkét mérkőzéssel kapcsolatban halasztási kérelmet adott be a Magyar Labdarúgó Szövetséghez.

Az utóbbi időszakban több NB III-as meccs elmaradt a járvány miatt, s sajnos a koronavírus a bakonyi futballistáknál is felütötte a fejét.

– Egy igazolt fertőzöttünk van, további tesztelések zajlanak. Erre a hétre felfüggesztettük az edzéseket, bízom benne, hogy a szövetség jóváhagyja mérkőzéseink halasztását – nyilatkozta a Naplónak Szabó Péter.

A VLS Veszprém augusztus 26-án játszott a THSE-Szabadkikötő csapatával, amelynek a legutóbbi fordulóban elmaradt a Balatonfüredi FC elleni mérkőzése. A hírek szerint azért, mert a fővárosiaknál koronavírus-fertőzöttet találtak.