2020.10.10. Mérkőzés
Ígéretes helyzeteket kialakítva, jól játszott a Practical VLS, mégis be kellett érnie 0-0-s döntetlennel a Puskás Akadémia II. csapatának otthonában a labdarúgó NB III szombati játéknapján.
Csak a gól hiányzott

Tizenharmadik fordulójához érkezett hétvégén a harmadosztályú labdarúgó-bajnokság, amelynek nyugati csoportjában idegenbeli megmérettetés várt városunk alakulatára, a Practical VLS-re. Pető Tamás tanítványai szombaton a Puskás Akadémia II otthonába, Felcsútra látogattak újabb győzelem reményében.

A találkozó első harmadában jobbára a házigazda játszott fölényben, ugyanakkor a veszprémiek kapuja nem forgott veszélyben. A játékrész végéhez közeledve magukhoz is ragadták az irányítást Gulyás Gergőék. Találatot viszont nem sikerült jegyezniük, így 0-0-s döntetlennel vonultak pihenőre a felek.

A szünet után ígéretes helyzetek hadát dolgozta ki a vendég Practical, minőségi futballt produkáltak a bakonyiak. Leszámítva a befejezéseket, amelyek rendre pontatlanok voltak. A markáns, jó védekezés pedig önmagában nem jelent sokat, ha gólt nem sikerül jegyeznie a csapatnak. Így is történt, veszprémi részről csak a találat hiányzott: nem jutottak dűlőre a felek, osztozkodtak a pontokon (0-0).

Férfi labdarúgó NB III Nyugati csoport, 13. forduló:
Puskás Akadémia II.–Practical VLS 0-0 (0-0)
Felcsút, Pancho Aréna, 400 néző. Vezette: Juhász (Kulman, Turi)
Puskás II.: Kiss Á. – Godányi, Fodor (Szin, 69.), Kocsis B., Sipos (Sós, 69.), Magasföldi, Radics (Kocsis D., 62.), Gazdag (Lőrincz, 83.), Nagy Z., Latifi, Papp. Vezetőedző: Nagy Ádám.
Practical VLS: Deczki – Dobsa, Gulyás, Major (Victor Michel, 85.), Gálfi (Róth, 73.), Somogyi, Kovács D., Molnár B., Rédling, Vass, Krebsz. Vezetőedző: Pető Tamás.

A Practical VLS jövő vasárnap 14.30-kor a megyei nagy rivális Balatonfüred gárdáját látja vendégül a veszprémi Városi Stadionban, míg a hétközi fordulóban, szerdán a listavezető III. kerület érkezik a megyeszékhelyre.