2020.11.16. Mérkőzés
A Practical VLS Nagy Richárd hajrában szerzett találatával 1-0-s győzelmet aratott szombaton délután a vendég ZTE II. felett a labdarúgó NB III Nyugati csoportjának 18. fordulójában, zárt kapuk mögött.
VLS: újabb győzelem, továbbra is a dobogón

Ahogyan arról a hét közepén beszámoltunk, igencsak fontos városunk harmadosztályban szereplő labdarúgócsapatának az idény további részében való minőségi szereplés, ugyanis ennek a függvénye, hogy a közeljövőben megvalósulhat-e az új labdarúgó-stadion Veszprémben.

Ennek a tudatában – a kormányrendelet miatt zárt kapuk mögött – győzelem reményében lépett pályára a vendéglátó bakonyi gárda szombaton a Zalaegerszeg második alakulata ellen. Az NB III tizennyolcadik fordulójának összecsapása szoros küzdelmet ígért.

Nem is történt másképp, mindkét oldalon akadtak helyzetek az első játékrészben, a gólok ugyanakkor elmaradtak: hiába játszott mezőnyfölényben a Practical, a befejezések meddőnek bizonyultak. Így 0-0-s félidei eredménnyel vonulhattak pihenőre a felek.

A szünet után folytatódott az adok-kapok, de a védők rendre mindkét oldalon sikerrel tisztáztak. Döntetlen szaga volt az összecsapásnak. A hajrához érkezve azonban a rutinos Nagy Richárd gondoskodott róla, hogy Veszprémben maradjon a három pont (81. perc: 1-0). 

Találatával ugyanis egyúttal a mérkőzést is eldöntötte, mivel több gól nem esett a találkozón (végeredmény: 1-0).

A Practical VLS idei kilencedik győzelmével ismét a tabella harmadik helyén találta magát. Pető Tamás tanítványai november 22-én a jó erőt képviselő Mosonmagyaróvár otthonába utaznak meglepetést okozni.

Férfi labdarúgó NB III Nyugati csoport, 18. forduló:
Practical VLS–ZTE FC II. 1-0 (0-0)
Veszprém, Városi Stadion, zárt kapuk. Vezette: Papp (Nagy V., Domján)
Practical VLS: Deczki – Dobsa, Gulyás, Major (Keresztes, 61.), Gálfi (Krebsz, 79.), Kovács D., Molnár B. (Pavlitzky, 46.), Nagy R. (Babos, 84.), Rédling, Vass, Somogyi. Vezetőedző: Pető Tamás. 
ZTE FC II.: Gyurján – Sebestyén, Kovács B., Hegedűs, Simó, Zimonyi, Kun B., Szépe, Papp (Abért, 76.), Földvári, Fehér (Molnár D., 64.). Vezetőedző: Molnár Balázs.
Gólszerző: Nagy R. (81.)