2021.03.08. Mérkőzés
A Practical VLS 0-0-s egált játszott a vendég Ménfőcsanak alakulatával vasárnap a labdarúgó NB III Nyugati csoportjának 23. fordulójában.
Gól nélküli hazai döntetlen

Miután a Practical VLS múlt hétvégén a Bicske otthonában győzelemmel nyitotta a harmadosztályú labdarúgó-bajnokság tavaszi szezonját, Pető Tamás csapata vasárnap hazai környezetben, a Ménfőcsanak ellen készült újabb három pontot gyűjteni.

Már az összecsapás első játékrészében is a VLS irányította a mérkőzést: támadószellemben futballoztak a veszprémiek, de befejezéseik tekintetében nem hozták ki magukból a maximumot (félidei állás: 0-0).

A második játékrészben labdabirtoklás szempontjából is a bakonyiak irányába billent a mérleg, de a helyzeteiket megfelelő koncentráció hiányában nem tudták gólokra váltani. Igaz, a Practical védekezése jól muzsikált, de ahogy gólt nem kaptak, úgy rúgni sem tudtak (végeredmény: 0-0).

Pető Tamás csapata jövő vasárnap a megyei rivális Pápa otthonába látogat.

Férfi labdarúgó NB III Nyugati csoport, 23. forduló:
Practical VLS–Ménfőcsanak (0-0)
Veszprém, Városi Stadion, zárt kapuk mögött.
VLS: Deczki – Dobsa, Gulyás, Major, Pavlitzky (Bakó, 68.), Somogyi, Kovács D., Rédling (Csorba, 91.), Vass, Krebsz, Babos (Keresztes, 57.). Vezetőedző: Pető Tamás
Ménfőcsanak: Ficsór – Ominger, Köves, Veres, Füleki (Vayer, 70.), Serfőző, Kelemen, Androsch, Szigeti, Koncsag (Csonka, 89.) Bella. Vezetőedző: Hannich Péter