2021.03.15. Mérkőzés
A hosszabbításban büntetőt hibázott, végül 1-0-ra alulmaradt a Practical VLS a megyei rivális Pápa otthonában a labdarúgó NB III Nyugati csoportjának vasárnapi rangadóján.
Vereség a megyei rangadón

A labdarúgó NB III húszcsapatos nyugati csoportjának harmadik helyezettje, a Practical VLS vasárnap délután idegenbeli megyei rangadót készült vívni a tizennegyedik helyen álló, nagy rivális Pápával. 

A huszonnegyedik forduló összecsapása komoly izgalmakat ígért: a felek általában izgalmas mérkőzéseket szoktak játszani. Erre az összecsapásra mindez azonban kevésbé volt igaz; az első játékrészben többet birtokolta a labdát a Veszprém, de gólszerzési helyzetek egyik oldalon sem alakultak ki (félidei állás: 0-0).

A második felvonás elején ugyancsak inkább a hazaiak térfelén folyt a játék, ám a VLS továbbra sem tudott betalálni. Sőt, Gulyás a hatvanhetedikben röviden gurította haza a labdát, amelyre a Pápa játékosa, Szilágyi csapott le: Deczki mellett ügyesen eltolva a labdát végül az üres kapuba passzolt be (1-0).

A rendes játékidőben több gól nem esett, ám a ráadásban jogos büntetőt ítélt a játékvezető a vendég veszprémieknek: a rutinos Nagy Richárd állt, oda, de próbálkozását hárította a pápaiak kapusa (végeredmény: 1-0).

A Practical VLS a 2020/2021-es idény tavaszi szezonjában első vereségét szenvedte el. Pető Tamás tanítványai jövő hét vasárnap (13.00) a fővárosi Szabadkikötő gárdáját fogadják a Városi Stadionban.

Férfi labdarúgó NB III Nyugati csoport, 24. forduló:
Pápai Perutz FC–Practical VLS 1-0 (0-0)
Perutz Stadion, zárt kapuk mögött. Vezette: Kubicsek (Jakab, Tinnyei).
Perutz FC: Szigeti – Nagy, Dóczi, Koronczai, Gasztos (Mogyorósi, 86), Bence (Baldauf, 76.), Hanzl, Szilágyi (Molnár, 86.), Illés (Hauser, 76.), Kiss (Kalász, 70.) Skriba. Vezetőedző: Takács Gábor.
VLS Veszprém: Deczki – Dobsa, Gulyás, Kovács (Rédling, 46.), Krebsz, Gálfi, Somogyi, Major, Nagy, Vass (Keresztes, 76.), Pavlitzky (Csorba, 54.) Vezetőedző: Pető Tamás.