2021.03.21. Mérkőzés
A Practical VLS Krebsz Máté első játékrészben szerzett találatával legyőzte a vendég, fővárosi Szabadkikötő alakulatát a labdarúgó NB III Nyugati csoportjának vasárnapi derbijén.
Itthon tartotta a pontokat a VLS

A nemzeti labdarúgó harmadosztály mezőnye hétvégén huszonötödik fordulójához érkezett; a nyugati csoportban jeleskedő megyeszékhelyi együttes, a Pető Tamás vezette Practical VLS a fővárosi Szabadkikötő alakulatát fogadta a Városi Stadion zárt kapui mögött.

A bakonyiaknak Krebsz Máté révén már az első játékrészben sikerült gólra váltaniuk a mezőnyfölényüket (20. perc: 1-0). Ezt követően a Pető-csapat a védekezésre fektette a hangsúlyt, amely szintén pazarul muzsikált: a pihenőig nem is változott a részeredmény.

A fordulást követően nem változott a játék képe: a Practical irányította a találkozót. A védekezésre továbbra sem lehetett panasz veszprémi részről, ám támadásban több gólt már nem szerzett a Pető-csapat. Igaz, nem is kapott; a vége 1-0 lett, a VLS itthon tartotta a pontokat.

Győzelmével újabb lépést tett a Veszprém az év végi dobogós helyezés irányába. Kresz Máté és társai legközelebb jövő szombaton 15 órai kezdéssel a nagy rivális Lipót otthonában lépnek majd pályára.

Férfi labdarúgó NB III Nyugati csoport, 25. forduló:
Practical VLS-Szabadkikötő 1-0 (1-0)
Veszprém, Városi Stadion, zárt kapuk mögött.
VLS: Deczki - Krebsz, Dobsa, Gulyás, Kovács, Schőnig, Keresztes (Babos, 55.), Gálfi, Nagy R. (Pavlitzky, 91.), Vass, Major (Rédling, 83.). Vezetőedző: Pető Tamás.
Szabadkikötő: Czerula - Révész, Vidnyánszky, Gere (Fodor, 83.), Marosi, Farkas, Katona, Huszti, Szűcs, Végh (Pető, 46.), Gál (Varga, 46.)  Vezetőedző: Tóth János.
Gólszerző: Krebsz (20.)