2021.04.04. Mérkőzés
A Practical VLS 1-1-es döntetlent játszott a vendég Sopronnal a férfi labdarúgó NB III nyugati csoportjának vasárnapi rangadóján.
Hazai pályán veretlen maradt a VLS

Múlt szombaton már sikerrel vett egy igencsak komoly megmérettetést a Practical, amikor is 2-1-es győzelmet aratott a házigazda Lipót otthonában. Vasárnap délután azonban újabb vérbeli rangadó várt Pető Tamás csapatára: A VLS a Sopron alakulatát fogadta a Városi Stadion zárt kapui mögött, amely ellen ősszel 4-1-re maradt alul idegenben.

Már az első játékrészben egymásnak feszültek a felek; helyzetek többször is kialakultak, ám gól egyik oldalon sem született (0-0). Nem úgy, mint a második félidőben: a soproniak játékosa, Kustor megszerezte a vezetést a vendégeknek az 52. percben (0-1).

Nem kellett sokat várni a veszprémi válaszra, ugyanis Somogyi nem sokkal később egalizált (67. perc: 1-1). Mint kiderült, egyúttal a végeredményt is beállította, ugyanis több gól nem esett a találkozón. Igaz, a Practical VLS győzelme ezúttal elmaradt, de Pető Tamás alakulata sikerrel őrizte meg hazai veretlenségét.

A Veszprém továbbra is dobogós helyen áll bajnokságában. A VLS legközelebb április 11-én lép pályára, amikor is a fővárosi III. Kerület vendége lesz.

Férfi labdarúgó NB III Nyugati csoport, 27. forduló:
Practical VLS–SC Sopron 1-1 (0-0)
Veszprém, Városi Stadion, zárt kapuk mögött.
Practical VLS: Deczki – Varga, Schőnig. Major, Gálfi, Somogyi, Kovács, Nagy, Rédling, Vass, Krebsz (Csorba, 46.).
Vezetőedző: Pető Tamás.
Sopron SC: Rátkai – Jakab, Kustor, Purt, Gere (Kocsis, 79.), Holzmann, Baranyai, Kalmár, Jakab, Pető, Harangozó.
Vezetőedző: Weitner Ádám.
Gólszerzők: Somogyi (67.) ill. Kustor (52.)