2021.05.17. Mérkőzés
Megyeszékhelyünk harmadosztályban szereplő labdarúgócsapata 1-1-es döntetlent játszott vasárnap délután a vendég Komárom gárdájával a nyugati csoport harminchatodik körében.
Egy pontot tartott itthon a Practical

Mindössze három forduló van hátra a férfi labdarúgó NB III nyugati csoportjának idei kiírásából. A bajnokság harmadik helyén álló Veszprém vasárnap a tizedik pozícióban helyezkedő Komárom alakulatát látta vendégül a Városi Stadionban.

A vendégek hamar büntetőhöz jutottak: Hajba révén a hetedik percben a vezetést is sikerült megszerezniük. Rögvest felpörögtek a bakonyiak, akik Kovács jóvoltából egalizáltak a huszonkilencedikben (félidei állás: 1-1).

A második játékrészben is egymásnak feszültek a riválisok, ám a gólok rendre elmaradtak. Nem is esett több találat a mérkőzésen: a vége is 1-1 lett. Igaz, a Veszprém továbbra is őrzi veretlenségét a bajnokságban, ám a Komárom fontos pontoktól fosztotta meg Pető Tamás gárdáját.

Városunk labdarúgói legközelebb jövő vasárnap a ZTE otthonában lépnek majd pályára.

Férfi labdarúgó NB III Nyugati csoport, 36. forduló:
Practical VLS–Komárom VSE 1-1 (1-1)
Veszprém, Városi Stadion. Vezette: Jakab (Deme, Urgyán)
Practical VLS: Deczki – Dobsa, Gulyás, Major, Gálfi (Rápó, 73.), Somogyi, Kovács D., Gunther (Keresztes, 62.), Rédling, Vass (Varga, 73.), Babos (Nagy, 46.)
Vezetőedző: Pető Tamás.
Komárom VSE: Szabó M. – Schiller, Végh, Szecsődi (Tóth P., 56.), Vincze (Horváth D., 92.), Bán, Molnár S., Göblyös, Hajba, Horváth R., Végh.
Gólszerzők: Kovács D. (29), ill. Hajba (7.)