2021.10.10. Mérkőzés
A házigazda Practical VLS gól nélküli döntetlent játszott a Pápa együttesével vasárnap a labdarúgó NB III derbijén.
Nem hirdettek győztest a megyei rangadón

Tizenegyedik fordulójához érkezett hétvégén a labdarúgó nemzeti bajnokság harmadosztályának mezőnye. A nyugati csoportban jeleskedő Practical VLS a megyei rivális Pápa együttesét fogadta a Városi Stadionban vasárnap délután.

A házigazdának korántsem volt egyszerű dolga: az elmúlt hét esős időjárása mind az edzéseket, mind a rangadót erősen megnehezítette (a pályán több helyen állt a víz).

Az első felvonásban egymásnak feszültek a felek, de találatok nem születtek. A veszprémiek védelme, ahogy a korábbi körökben, ezúttal is kiemelkedő volt (félidei állás: 0-0).

A fordulást követően a VLS többször is közel állt a gólszerzéshez, de a befejezések pontatlanra sikeredtek. A hazai kapu pedig nem forgott veszélyben, így a vége 0-0-s egál lett.

A Practical az idén hazai viszonylatban mindeddig hibátlan mutatóval rendelkezett. A veretlenséget viszont sikerült megőriznie Pető Tamás együttesének, amely ezúttal egy pontot szerzett.

A lefújást követően Pető vezetőedző lapunknak azt nyilatkozta, látva a körülményeket nem lehet csalódott. Úgy fogalmazott, csapatának nemcsak a riválissal, hanem a pályával és a játékvezetőkkel is keményen meg kellett küzdenie.

A Veszprém október 16-án Tatabányára látogat újabb bajnoki mérkőzésre.

Férfi labdarúgó NB III Nyugati csoport, 11. forduló:
Practical VLS–Pápai Perutz 0-0 (0-0)
Veszprém, Városi Stadion. Vezette: Berényi (Vörös, Vad)
VLS: Héninger – Dobsa, Gulyás, Major, Gálfi, Somogyi R., Kovács D., Baldauf, Nagy R., Vass, Zachán.
Vezetőedző: Pető Tamás.
Pápa: Dénes – Bence, Zsirai, Szilágyi, Oláh, Kalász, Hanzl, Füredi, Skriba, Molnár M., Nagy T.
Vezetőedző: Weitner Ádám.