2022.02.13. Mérkőzés
A házigazda Practical VLS 1-1-es egált játszott a Bicskei TC-vel a labdarúgó NB III tavaszi szezonjának vasárnap délutáni rajtján.
Igazságos döntetlen a tavaszi nyitányon

A bajnoki címre is esélyes veszprémi focicsapat annak a reményében lépett a Városi Stadion gyepére vasárnap, hogy továbbra is megőrzi a már több mint két éve fennálló hazai veretlenségét. A vendégcsapat, a Bicskei TC ugyanakkor nem ígérkezett „könnyű falatnak”.

Kellemes, napos időben vette kezdetét a találkozó. A kilencedik percben egy vendég-szabálytalanságot követően jogosan megítélt büntetőhöz jutottak a veszprémiek. Major állt oda, aki nem is hibázott, megszerezte csapatának a vezetést (1-0). Az első felvonás további részében kiegyenlített játék folyt a pályán; a szünetet jelző sípszóig nem esett már több találat.

A fordulás után a vendégek váltak kezdeményezőbbé: Popovics jóvoltából a hatvanegyedikben meg is született az egyenlítés (1-1). Lelkiismeretesen küzdött Pető Tamás gárdája; Major előtt adódott egy nagy lehetőség a vezetés visszaszerzésére, ám a játékos nem tudta gólra váltani az akciót. A felek így végül osztozkodni kényszerültek a pontokon (végeredmény: 1-1).

A VLS jövő hétvégén, a huszonkettedik fordulóban Felcsútra, a Puskás Akadémia II. csapatának otthonába látogat.

Férfi labdarúgó NB III Nyugati csoport, 21. forduló:
Practical VLS–Bicskei TC 1-1 (1-0)
Veszprém, Városi Stadion. Vezette: Szommer (Illés, Vad).
VLS: Héninger – Dobsa, Gulyás, Molnár (Galacs, 46.), Major, Gálfi (Papp, 81.), Somogyi, Baldauf (Kovács D., 46.), Vass, Krebsz (Varga, 72.), Zachán (Rédling, 72.).
Vezetőedző: Pető Tamás.
BTC: Szűcs – Grabant, Lapos, Gaszner, Vékony, Lassú (Kovács Á., 33.), Bori, Dencinger, Hirman (Mlinárcsik, 78.), Vágner (Vörös, 63.), Popovics (Molnár, 63.)
Vezetőedző: Csordás Csaba.
Gólszerzők: Major (9.), ill. Popovics (61.)