2022.02.20. Mérkőzés
A Practical VLS 1-1-es egált jegyzett a Puskás Akadémia II. csapatának otthonában a labdarúgó NB III vasárnapi derbijén. Pető Tamás együttesének a tavaszi mérlege eddig két döntetlen.
Egy ponttal tért haza a VLS

Hétvégén a huszonkettedik köréhez érkezett a nemzeti III. osztályú labdarúgó-bajnokság. A nyugati csoportban jeleskedő Practical VLS a felcsúti Puskás Akadémia II. csapatának vendége volt vasárnap.

Az összecsapáson a VLS szerezte meg a vezetést Major jóvoltából a tizenhatodik percben. Nem sokkal később sikerült egalizálnia a vendéglátónak: a surinamei származású holland utánpótlás-válogatott labdarúgó, Luciano Slagveer talált be (félidei részeredmény: 1-1).

A fordulást követően izgalmas játék folyt, keményen egymásnak feszültek a riválisok. Több találat ugyanakkor egyik oldalon sem esett már, így a felek osztozkodtak a pontokon. A VLS második tavaszi mérkőzésén is döntetlen eredményt ért el (végeredmény: 1-1).

Pető Tamás együttese február 27-én, vasárnap 11 órakor a Zalaegerszegi TE II. csapatát fogja vendégül látni.

Férfi labdarúgó NB III Nyugati csoport, 22. forduló:
Puskás Akadémia II.–Practical VLS 1-1 (1-1)
Felcsút, Pancho Aréna. Vezette: Juhász (Dobos, Pálinkás)
Puskás II.: Kiss – Alaxai, Magasföldi, Bakos, Gazdag, Slagveer (Makara, 83.), Szin, Janyickij (Kicsun, 65.), Farkas, Nahirnij, Faustino.
Vezetőedző: Nagy Ádám.
VLS: Héninger – Schőnig, Gulyás, Galacs (Dobsa, 56.), Major, Gálfi, Somogyi, Baldauf, Vass (Varga, 89.), Krebsz, Zachán.
Vezetőedző: Pető Tamás.
Gólszerzők: Slagveer (31.), ill Major (16.)