2022.02.27. Mérkőzés
A házigazda Practical VLS Fehér Barnabás öngóljával 1-0-s diadalt aratott a Zalaegerszegi TE II. csapata ellen a labdarúgó NB III vasárnapi mérkőzésén.
Megszerezte idei első győzelmét a VLS

A nemzeti harmadosztályú labdarúgó-bajnokság nyugati csoportjában jeleskedő veszprémi gárda a Zalaegerszegi TE II. együttesét látta vendégül a stadionban a tizenhatodik kör vasárnapi mérkőzésén.

Kemény talajon, télies időben vette kezdetét az összecsapás. A vendéglátó bakonyiak az első pillanattól kezdve támadólag léptek fel, de a zalaiak kiemelkedően védekeztek (félidei részeredmény: 0-0).

A második felvonásban továbbra is uralta a játékot a Veszprém, de a gólok elmaradtak. Egészen a hatvanadik percig, amikor egy hazai szögletet követően Fehérről a saját kapujába jutott a labda (1-0).

A folytatásban a VLS magabiztosan tartotta meg előnyét, amelynek köszönhetően végül sikerült idei első győzelmét is megszereznie; nem feledve, hogy régóta fennálló hazai veretlenségét is megőrizte.

Férfi labdarúgó NB III Nyugati csoport, 16. forduló:
Practical VLS–Zalaegerszegi TE II. 1-0 (0-0)
Veszprém, Városi Stadion. Vezette: Gardos, Bencze.
Practical VLS: Héninger – Schőnig, Gulyás G., Galacs (Kovács, 62.), Major (Dobsa, 93.), Gálfi, Somogyi, Baldauf (Varga, 73.), Vass, Krebsz (Molnár, 73.), Zachán.
Vezetőedző: Pető Tamás
ZTE II.:  Köcse – Sebestyén, Mocsi, Őr (Szökrönyös, 66.), Szántó (Bekő, 78.), Huszti, Fehér, Milovanoikj (Bedő, 78.), Rebernik (Györe, 89.), Posztobányi, Papp.
Vezetőedző: Koller Zoltán
Gólszerzők: Fehér B. (60. – öngól)