2022.03.07. Mérkőzés
A Practical VLS 2-0-s diadalt aratott a házigazda Gárdony felett a labdarúgó NB III vasárnapi mérkőzésén. Pető Tamás csapata továbbra is a harmadik helyen áll a bajnokságban.
A hajrában lőtt gólokkal nyert a VLS

Hétvégén huszonnegyedik fordulójához érkezett a nemzeti labdarúgó-bajnokság III. osztálya. A nyugati csoport harmadik pozícióját elfoglaló Veszprém a húszcsapatos mezőny tizenkilencedik helyén álló Gárdony otthonában vizitált vasárnap.

Kötelező győzelem reményében léptek pályára a vendégek, ám a házigazda mindent megtett annak érdekében, hogy otthon tartsa a pontokat. Keményen egymásnak feszültek a felek az első felvonásban, de gólok egyik oldalon sem születtek (félidei részeredmény: 0-0).

A második játékrészében már jócskán kirajzolódott a Practical fölénye, de a találatok továbbra is elmaradtak. Úgy tűnt, még gól nélküli döntetlen is lehet a vége, ám Pető Tamás gárdája a hajrában kétszer is sikeresen tüzelt: előbb Major Norbert, majd Zachán Péter talált be (végeredmény: 0-2).

A naptári évben másodszor diadalmaskodott a VLS, amely továbbra is őrzi a harmadik helyét a bajnokságban.

Férfi labdarúgó NB III Nyugati csoport, 24. forduló:
Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő–Practical VLS 0-2 (0-0)
Agárdi Sporttelep. Vezette: Karuk (Bőhm, Vad).
Gárdony: Czerula – Hajas, Emperger, Németh, Földesi, Hidvégi (Bika, 71.), Tóth, Koronczi, Mód, Gere (Balogh, 90.), Kökény, Klauz (87.).
Vezetőedző: Schőn László.
Veszprém: Héninger – Dobsa, Gulyás, Galacs (Molnár, 62.), Major, Gálfi (Keresztes, 75.), Somogyi, Varga (Rédling, 62.), Vass (Bakó, 78.), Krebsz, Zachán.
Vezetőedző: Pető Tamás.
Gólszerzők: Major (83.), Zachán (88.)