2022.03.14. Mérkőzés
A Practical VLS-nek nem sikerült megszereznie mindhárom pontot az éllovas Mosonmagyaróvártól, de Pető Tamás csapata több mint két és fél éves hazai veretlenségét sikeresen megőrizte azzal, hogy 0-0-s egált játszott a labdarúgó NB III vasárnapi rangadóján.
A listavezető ellen is veretlen maradt hazai pályán a Veszprém

Hétvégén huszonötödik köréhez érkezett a labdarúgó nemzeti III. osztály mezőnye, amelynek nyugati csoportjában a harmadik pozícióban helyezkedő Practical VLS a listavezető Mosonmagyaróvárt fogadta vasárnap a Városi Stadionban.

A felek őszi, mosonmagyaróvári derbijén 0-0-s döntetlennel zártak a felek. Ezúttal azonban még komolyabb tétje volt a meccsnek, ugyanis a bakonyiak kitűzött célja az volt, hogy megőrizzék a több mint két éve fennálló hazai veretlen szériájukat.

A kezdősípszót követően mindkét oldalon csak tapogatóztak a felek. Megfontoltan futballoztak a csapatok, a mezőnyjátékot erőltették. A hazaiak többet birtokolták a labdát, ám vérbeli gólhelyzet egyik oldalon sem alakult ki (félidei részeredmény: 0-0).

A fordulást lövetően feljebb kapcsolt egy fokozatot a vendéglátó. Érezhető volt, hogy a veszprémiek el akarják dönteni az összecsapás sorsát. Ám az óváriak tökéletesen megelégedtek a döntetlennel is: a védekezésre összpontosítottak. Találatok így egyik oldalon sem születtek egészen a lefújásig (végeredmény: 0-0).

A Practical VLS továbbra is harmadik helyen áll a bajnokságban. Pető Tamás gárdája az éllovas ellen is sikerrel megóvta klubtörténeti hazai veretlenségét.

Labdarúgó NB III Nyugati csoport, 25. forduló:
Practical VLS–Mosonmagyaróvár 0-0
Veszprém, Városi Stadion, 400 néző. Vezette: Kovács G. (Molnár I., Nagy M.)
Practical VLS: Héninger – Dobsa, Gulyás, Galacs (Kovács D., 57.), Major (Molnár B., 34.), Gálfi (Keresztes, 72.), Somogyi, Baldauf (Nagy R., 72.), Vass, Krebsz, Zachán.
Vezetőedző: Pető Tamás.
Mosonmagyaróvár: Heinrich – Simita, Debreceni, Boros, Tóth L., Illés (Tóth M., 68.), Szalka (Szegő, 46.), Czingráber, Deák, Nagy K. (Horváth K., 76.), Végh.
Edző: Borbély Attila.