2022.03.27. Mérkőzés
A Practical VLS 3-2-re múlta felül a vendég Kelen SC alakulatát a labdarúgó NB III vasárnapi mérkőzésén.
Újabb hazai diadalt aratott a VLS

A III. osztályú labdarúgó-bajnokság idei kiírásának huszonhetedik fordulóját rendezték hétvégén. A nyugati csoport húszcsapatos mezőnyének harmadik helyén álló Veszprém a tizenötödik pozícióban helyezkedő Kelen SC csapatát látta vendégül vasárnap a Városi Stadionban.

Nagyon jól kezdte az összecsapást a házigazda: a tizenötödikben Dobsa, a huszonhatodikban Baldauf volt eredményes (2-0). A budapestiek viszont nem adták fel, Tímári jóvoltából sikerült is szépíteniük (29. perc: 2-1). Hat perccel később azonban ismét a hazaiak örülhettek: Baldauf önmaga második, csapata harmadik találatát jegyezte, amellyel egyúttal a félidei részeredményt is beállította (3-1).

A második felvonásban is magabiztosan játszott a VLS, amely jól tartotta a labdát, nem kockáztatott. A veszprémi oldalon a védelem is jól muzsikált, úgy tűnt, több gól nem is esik a mérkőzésen. Pár perccel a lefújás előtt viszont Soósnak sikerült betalálnia Héninger kapujába (84. perc: 3-2). A győzelemnek ugyanakkor így is a Practical örülhetett (végeredmény: 3-2).

A Pető Tamás irányította bakonyi gárda sikeresen megőrizte klubtörténeti, több mint két és fél éve fennálló hazai veretlenségét. A veszprémiek továbbra is harmadik helyen állnak a bajnokságban.

Férfi labdarúgó NB III Nyugati csoport, 27. forduló:
Practical VLS–Kelen SC 3-2 (3-1)
Veszprém, Városi Stadion. Vezette: Dombi (Bede, Urbán)
VLS: Héninger – Dobsa, Gulyás, Molnár B. (Babos, 86.), Galacs (Varga M., 89.), Gálfi (Keresztes, 74.), Somogyi, Kovács D., Baldauf, Rédling, Zachán.
Vezetőedző: Pető Tamás.
Kelen SC: Zima – Egyed, Kertai, Borbély, Lustyik, Kádár, Wild (Módly, 46.), Szamosi (Babinszky, 79.), Tímári, Soós, Erdei (Oliveira, 72.)
Vezetőedző: Harmati Tamás.
Gólszerzők: Dobsa (15.), Baldauf (26., 35.), ill. Tímári, (29.), Soós (84.)