2022.04.03. Mérkőzés
A Practical VLS 2-1-re múlta felül a házigazda ETO Akadémia együttesét a labdarúgó NB III vasárnapi rangadóján.
Közvetlen riválisát is két vállra fektette a VLS

Vérbeli rangadóra készült vasárnap a labdarúgó NB III nyugati csoportjának harmadik pozícióját elfoglaló Practical VLS: a Pető Tamás irányította veszprémiek a negyedik helyen álló ETO Akadémia otthonába látogattak a huszonnyolcadik körben.

A vendéglátó kezdte jobban az összecsapást: Szabó Tamás révén már a tizenkettedik percben előnybe kerültek a győriek, amelyet sikeresen megőriztek az egész játékrészben (félidei részeredmény: 1-0).

A fordulást követően azonban rengeteget javult a VLS teljesítménye, amelynek következtében meg is született az egyenlítő találat Dobsa Gergő jóvoltából a hatvanharmadik minutumban (1-1). Ezt követően is izgalmas játék folyt, úgy tűnt, döntetlen lesz a vége.

Ám a lefújást megelőző pillanatokban jogosan megítélt büntetőt rúghattak a bakonyiak: Major Norbert állt oda, aki nem is hibázott, eldöntötte a találkozó sorsát (végeredmény: 1-2).

Férfi labdarúgó NB III Nyugati csoport, 28. forduló:
ETO Akadémia–Practical VLS 1-2 (1-1)
Győr, ETO Stadion. Vezette: Bana (Máyer, Perák)
ETO: Ruisz – Szabados (Bakos, 74.), Vidnyánszky Á., Pereira, Sipőcz, Ignácz, Vidnyánszky M. (Tóth R., 63.), Múcska, Hanzli, Szalka, Szabó T.
Vezetőedző: Király József.
VLS: Héninger – Dobsa, Schőnig (Bakó, 76.), Gulyás, Molnár (Major, 54.), Galacs (Kovács D., 67.), Gálfi, Baldauf, Rédling, Vass, Zachán.
Vezetőedző: Pető Tamás.
Gólszerzők: Szabó T. (12.), ill. Dobsa (63.), Major