2022.04.10. Mérkőzés
A Practical VLS közel háromévnyi hazai veretlenség után 2-1-re alulmaradt a Sopron gárdájával szemben a labdarúgó NB III vasárnapi mérkőzésén.
Elvesztette hazai veretlenségét a VLS

Kötelező diadal reményében lépett pályára vasárnap a harmadik pozíciót elfoglaló Practical VLS, amely a labdarúgó NB III huszonkilencedik fordulójában a tabella alsó felében helyezkedő Sopron együttesét fogadta a Városi Stadionban.

A hazaiak remekül kezdték az összecsapást: az első tizenkét percben négy gólszerzési lehetőséget is kialakítottak, ám a befejezések rendre pontatlanra sikeredtek. Meg is bosszulta mindezt a Sopron, amely az első adandó szituációját gólra váltotta Krizsonits jóvoltából (37. perc: 0-1).

A fordulás után ismét a soproniak előtt nyílt lehetőség az előnyük megduplázására: Krizsonits ekkor sem hibázott, a második vendéghelyzetet is gólra váltotta (52. perc: 0-2). Pár perccel később szögletet rúghatott a vendéglátó, amely Kovács jóvoltából sikeresen szépített (60. perc: 1-2).

A hátralévő időben a Practical beszorította a Sopront a saját tizenhatosa elé; a vendégek tíz játékossal védekeztek, amelynek meg is lett az eredménye, hiszen több találatot nem jegyeztek a felek az összecsapáson (végeredmény: 1-2).

A Practical VLS így elvesztette a közel három éve fennálló hazai veretlenségét. Pető Tamás csapata továbbra is a harmadik helyet foglalja el a bajnokságban.

Férfi labdarúgó NB III Nyugati csoport, 29. forduló:
Practical VLS–SC Sopron 1-2 (0-1)
Veszprém, Városi Stadion. Vezette: Szommer (Nagy, Imrő)
Practical VLS: Héninger, Dobsa, Gulyás (Molnár B., 52.), Galacs (Papp, 81.), Major, Gálfi, Somogyi, Baldauf, Rédling (Kovács, 46.), Vass, Zachán.
Vezetőedző: Pető Tamás.
SC Sopron: Acsádi – Tóth, Sipos, Kiss, Kovács O., Gáncs, Gere (Dani, 72.), Krizsonits (Németh, 88.), Baranyai, Kocsis (Koronczai, 77.)
Vezetőedző: Búcs Zsolt.
Gólszerzők: Kovács D. (60.), ill. Krizsonits (37., 52.)