2022.05.17. Mérkőzés
A Practical VLS 3-2-re alulmaradt a Nagykanizsa otthonában a labdarúgó NB III nyugati csoportjának vasárnapi mérkőzésén.
Kétgólos vezetés után vereség lett a vége

Hétvégén harminchatodik fordulójához érkezett a nemzeti III. osztályú labdarúgó-bajnokság. A nyugati csoport harmadik pozíciójában helyezkedő Veszprém a Nagykanizsa otthonába látogatott vasárnap.

Remekül kezdtek a bakonyiak: az ötödik percben Major, a tizenhatodikban Kovács talált be (0-2). Ezt követően azonban összeszedte magát a vendéglátó: János révén már az első felvonásban sikerült szépíteniük a kanizsaiaknak (27. perc: 1-2).

A fordulás után pedig az egyenlítés is összejött a házigazdának, Lőrincz volt eredményes (54. perc: 2-2). Úgy tűnt, osztozkodnak a felek a pontokon, ám a hosszabbítás harmadik percében újabb hazai gól született: Péntek eldöntötte a találkozó sorsát is (végeredmény: 3-2).

A VLS május 22-én, vasárnap 17.00 órakor a Fehérvár II. csapatát fogadja a bajnokság utolsó előtti fordulójában.

Férfi labdarúgó NB III Nyugati csoport, 36. forduló:
FC Nagykanizsa–Practical VLS 3-2 (1-2)
Nagykanizsa, Olajbányász Stadion. Vezette: Muhari (Deme, Czeglédi)
Nagykanizsa: Borsi – Török, Pál, Kovács Gy. (Péntek, 74.), Kretz (Major M., 67.), Szabó P., Lőrincz, Horváth B., Varga (Simon, 67.), János (Kollár, 67.), Kószás.
Vezetőedző: Gombos Zsolt
Veszprém: Héninger – Dobsa, Molnár, Major N. (5.), Gálfi (Galacs, 36.), Somogyi, Kovács D., Varga M. (Rédling, 46.), Baldauf (Sarok, 59.), Krebsz (Ács, 68.), Zachán.
Vezetőedző: Pető Tamás
Gólszerzők: János (27.), Lőrincz (54.), Péntek (93.), ill. Major (5.), Kovács D. (16.)