2022.05.23. Mérkőzés
A Practical VLS 0-0-s döntetlent játszott a vendég Fehérvár II. csapatával a labdarúgó NB III vasárnapi, idei utolsó előtti fordulójában. A hazaiak rutinos játékosa, Gunther Zsolt utoljára lépett pályára, edzőként viszont továbbra is segíti majd az együttest.
Gunther búcsúmeccsén gól nélküli döntetlen született

Utolsó előtti fordulójához érkezett vasárnap a labdarúgó NB III idei kiírása. Az már korábban eldőlt, hogy a Practical VLS akárcsak tavaly, idén is az előkelő, harmadik helyen fejezi be a bajnokságot. Mindezek tudatában a vasárnapi, a vendég Fehérvár II. elleni derbin azok a veszprémi labdarúgók is lehetőséget kaptak, akiknek az év folyamán kevesebb játékperc jutott.

Jól kezdtek a hazaiak, már az első felvonásban is több helyzete adódott a VLS-nek, ám a befejezések rendre pontatlanra sikeredtek, illetve a rivális kapusa, Dala is remekelt (félidei részeredmény: 0-0).

A fordulás után is inkább a bakonyiak uralták a játékot, ám a hosszú szezon által kiváltott fáradtság idővel mindkét csapaton kirajzolódott: egyik oldalon sem esett találat a lefújásig (végeredmény: 0-0).

Az összecsapáson a hazaiak másodedzője, Gunther Zsolt is pályára lépett: megtudhattuk, immár biztos, hogy utoljára öltött magára mezt, a jövőben csak az edzősködéssel fog majd foglalkozni.

További érdekesség, hogy a Veszprém vezetőedzője, Pető Tamás saját gyermeke ellen meccselt: a mindössze tizenhét esztendős Pető Milánt a hatvanhatodik percben cserélte be Szalai Tamás.

Férfi labdarúgó NB III Nyugati csoport, 37. forduló:
Practical VLS–MOL Fehérvár FC II. 0-0
Veszprém, Városi Stadion. Vezette: Dombi (Bede, Urbán)
Practical VLS: Héninger – Dobsa, Gulyás, Molnár B. (Papp, 73.), Somogyi, Kovács D. (Gunther, 84.), Varga (Babos, 56.), Baldauf (Gálfi, 56.), Sarok, Vass (Bakó, 73.) Krebsz.
Vezetőedző: Pető Tamás.
Fehérvár FC II.: Dala – Rónaszéki, Hajdinger (Menyhárt, 56.), Dékei (Dénes, 56.), Singh (Dinnyés, 66.), Berekali, Forgó, Csepregi (Pető, 66.), Mohl, Tóth (Bozai, 83.), Papp.
Vezetőedző: Szalai Tamás.