2022.08.14. Mérkőzés
A Practical VLS könnyed, 4-0-s diadalt aratott a Zalaegerszegi TE II. csapatának otthonában a labdarúgó NB III vasárnapi mérkőzésén.
Harmadik mérkőzés, harmadik győzelem – idén még nem kapott gólt a VLS

Azok után, hogy a Balatonfüred és a Kaposvár ellen is 2-0-ra nyert, a veszprémi labdarúgócsapat a Zalaegerszeg II. együttesének vendégszeretetét élvezte vasárnap az NB III nyugati csoportjának harmadik fordulójában.

Pető Tamás csapata remekül kezdte az összecsapást: Major Norbert előbb a tizenhatodikban, majd a huszonnegyedikben is eredményes volt (0-2). Sőt, a fordulás előtt még Végh Tibornak is sikerült bevennie a házigazda kapuját (félidei részeredmény: 0-3).

A második játékrészben is fölényben futballoztak a vendégek. A veszprémi kapu szinte nem is forgott veszélyben. A hetvenkilencedik percben Lőrincz Attila előtt adódott nagy lehetőség, aki nem habozott, egyúttal be is állította a 4-0-s végeredményt.

A Practical VLS sorozatban három győzelemmel kezdte meg a 2022/2023-as kiírást úgy, hogy egyelőre még gólt sem kapott. A bakonyiak szerdán (17.30) a Budaörs gárdáját fogadják Ajkán.

Férfi labdarúgó NB III Nyugati csoport, 3. forduló:
ZTE II.–Practical VLS 0-4 (0-3)
Zalaegerszeg, ZTE Aréna. Vezette: Juhász (Holpár, Turi)
ZTE II.: Németh – Jóna, Bolla, Gergely, Boros, Bedővári (Bedő, 79.), Murár (Vert, 74.), Fábián (Kovács R., 88.), Papp, Kámi (Kryvotsiuk, 74.), Győre (Koszovcsuk, 79.)
Vezetőedző: Koller Zoltán.
VLS: Héninger – Gulyás, Molnár B. (Ulbert, 58.), Major (Kovács D., 67.), Végh (Iszlai, 46.), Gálfi (Bakos, 58.), Somogyi, Baldauf (Lőrincz, 67.), Horváth H., Krebsz, Zachán.
Vezetőedző: Pető Tamás.
Gólszerzők: Major (16., 24.), Végh (42.), Lőrincz (79.)

Így értékelte a látottakat

Pető Tamás, a Veszprém vezetőedzője:

Elégedett vagyok, a játékosaim remekül futballoztak. Bízom benne, hogy az előttünk álló fordulókban is hasonlóan eredményes lesz a csapatunk.