2022.08.21. Mérkőzés
A Practical VLS 5-1-re nyert a Csorna otthonában a labdarúgó NB III vasárnapi mérkőzésén. A veszprémi Major Norbert mesterhármast szerzett a találkozón.
Sorozatban ötödik győzelmét aratta a listavezető VLS

Pető Tamás labdarúgócsapata annak a reményében látogatott vasárnap Csornára, hogy megőrzi hibátlan mutatóját, azaz sorozatban ötödik diadalát zsebeli be.

A célnak megfelelően pazar kezdést produkáltak a veszprémiek: Major a huszadikban büntetőből, a harminckilencedikben akcióból is eredményes volt (0-2). Ha pedig ez nem lett volna elég, a szünetet jelző sípszót megelőzően Véghnek sikerült újabb góllal növelnie a különbséget (félidő: 0-3).

A második felvonás a házigazda szempontjából indult jobban: Füzi szépített (53. perc: 1-3). Ezt követően azonban ismét magára talált a VLS, amely Major harmadik találatával, illetve Molnár szerzeményével végül 5-1-re diadalmaskodott a Csorna felett.

A VLS továbbra is hibátlanul vezeti a labdarúgó NB III nyugati csoportját. Pető Tamás csapata augusztus 31-én (szerda, 17.30) a fővárosi III. Kerületet fogadja Ajkán.

Férfi labdarúgó NB III Nyugati csoport, 5. forduló:
Csornai SE–Practical VLS 1-5 (0-3)
Csorna, Kocsis István Sporttelep. Vezette: Juhász (Imrő, Nagy B.)
Csornai SE: Ficsór – Zámbó (Sulyok, 46.), Füleki, Kerékgyártó, Sulyok (Szalai, 67.), Kelemen, Márton (Réman, 89.), Füzi, Tóth, Szalka (Csikai, 80.), Papp (Csete, 80.)
Vezetőedző: Varga Péter
Practical VLS: Héninger – Dobsa (Horváth H., 59.), Gulyás G., Molnár B., Ulbert (Gálfi, 66.), Major (Bakos, 77.), Végh (Lőrincz, 59.), Iszlai, Baldauf (Varga M., 77.), Krebsz, Zachán.
Vezetőedző: Pető Tamás
Gólszerzők: Füzi (53.), ill. Major (20. – büntetőből, 39., 73.), Végh (44.), Molnár B. (85.)