2022.09.04. Mérkőzés
A listavezető Practical VLS 6-1-re alulmaradt a felcsúti Puskás Akadémia II. vendégeként a labdarúgó NB III vasárnapi mérkőzésén.
Súlyos vereséget szenvedett a VLS

A Pető Tamás irányította veszprémi labdarúgócsapat sorozatban hat győzelemmel kezdte az NB III idei kiírását. A VLS annak a reményében látogatott vasárnap a Puskás Akadémia II. csapatának otthonába, hogy továbbra is megőrzi hibátlan mutatóját.

A házigazda már a kezdősípszót követően fölényben futballozott: előbb Kern, majd Magasföldi is bevette Héninger kapuját (2-0). A vendégek lelkiismerettel próbálkoztak, Major kiállítása miatt viszont emberhátrányba kerültek. A szépítés elmaradt, a Puskás kétgólos előnnyel vonulhatott pihenőre.

A fordulás után Molnár révén sikerrel zárkózott a Practical, ám a hazaiak ezt követően már esélyt sem adtak a bakonyiaknak. Magasföldi önmaga második, majd harmadik találatát is megszerezte, míg Kern is sikerrel duplázott (68. perc: 5-1).

Egy perccel később Bakti biztosította be a házigazda számára a győzelmet (69. perc: 6-1). Több találat nem esett a mérkőzésen, a VLS az idényben először szenvedett vereséget.

Pető Tamás csapata szeptember 11-én (16.00) a Kelen SC gárdáját fogadja Ajkán.

Férfi labdarúgó NB III Nyugati csoport, 7. forduló:
Puskás Akadémia II. – Practical VLS 6-1 (2-0)
Felcsút, Pancho Aréna. Vezette: Gál (Nagy, Dobos)
Puskás II.: Pécsi – Fodor (Bányai, 86.), Demeter (Ventura, 86.), Magasföldi (Pyshchur, 70.), Kicsun (Dusinszki, 57.), Kern, Czár (Bakos, 70.), Babós, Makara, Bakti, Vajda.
Vezetőedző: Nagy Ádám
Veszprém: Héninger – Dobsa, Gulyás (Kovács, 21.), Major, Végh, Gálfi (Molnár, 31.), Somogyi, Iszlai (Balogh, 57.), Baldauf (Tóth, 57.), Horváth, Zachán.
Vezetőedző: Pető Tamás
Gólszerzők: Kern (6., 62.), Magasföldi (18., 53., 68.), Bakti (69.), ill. Molnár (49.)