2022.09.25. Mérkőzés
A Practical VLS 3-1-re diadalmaskodott a Zsámbék otthonában a labdarúgó NB III vasárnapi mérkőzésén.
Hetedik győzelmével továbbra is listavezető a VLS

A Practical VLS annak a reményében látogatott vasárnap Zsámbékra, hogy esetleges győzelmével stabilizálja listavezető pozícióját a labdarúgó NB III nyugati csoportjában.

A kilencedik forduló mérkőzésén a veszprémiek kezdtek jobban: Major góljával a vezetést is megszerezték a vendégek (27. perc: 0-1). A folytatásban magára talált a házigazda, amelynek még a szünetet jelző sípszót megelőzően egyenlítenie is sikerült (félidei részeredmény: 1-1).

A második felvonásban ismét a VLS akarata érvényesült: Somogyi az ötvenhetedikben sikeresen tüzelt, majd az i-re a pontot Major helyezte fel (85. perc: 1-3). Több találat nem esett a derbin, a VLS idénybeli hetedik győzelmét aratta.

Labdarúgó NB III Nyugati csoport, 9. forduló:
Zsámbéki SK – Practical VLS 1-3 (1-1)
Zsámbéki Sporttelep. Vezette: Muhari (Kulcsár, Volentics)
Zsámbék: Tímár – György, Orosházi, Sugár, Tolnay (Barlangi, 65.), Zsuppán (Balázs, 65.), László, Csabafi (Haupt, 76.), Tóth (Csóri, 54.), Mártonfi (Sárközi, 54.), Marticsek.
Vezetőedző: Szamosszegi Gábor
Veszprém: Héninger – Dobsa, Gulyás, Molnár (Bakos, 72.), Ulbert (Dömötör, 58.), Major, Végh (Iszlai, 46.), Somogyi, Baldauf (Tóth, 58.), Sarok (Krebsz, 46.), Zachán.
Vezetőedző: Pető Tamás
Gólszerzők: Zsuppán (46.), ill. Major (27., 85.), Somogyi (57.)