2022.10.03. Mérkőzés
A Practical VLS 1-1-es döntetlent játszott a házigazda ETO Akadémiával a labdarúgó NB III vasárnapi mérkőzésén, így a veszprémiek átmenetileg elvesztették listavezető pozíciójukat.
Egy ponttal tért haza a VLS

Pető Tamás éllovas labdarúgócsapata a nemzeti III. osztály vasárnapi, tizenegyedik fordulójában a győri ETO Akadémia otthonába látogatott.

A vendéglátónak már a tizennegyedik percben sikerült vezetést szereznie: egy beadást követően Borsos Filip könnyedén juttatta a labdát Héninger Bendegúz kapujába (1-0).

A játékrész folytatásában szívvel-lélekkel küzdöttek a bakonyiak, ám az egyenlítés elmaradt (félidei részeredmény: 1-0).

A második felvonásban a vendégek futballoztak fölényben. A hetvenegyedikben az ETO hátrányba is került: Ignácz Milán második sárgáját is megkapta, ezért kiállította a játékvezető.

Néhány perccel később a VLS-nek sikerült egalizálnia: a komoly NB I-es múlttal rendelkező Iszlai Bence egy szögletet követően fejelte a labdát a hazai kapuba (75. perc: 1-1).

A lefújást megelőző pillanatokban a vezetést is átvehették volna a veszprémiek, ám Major büntetőjét Kiss lábbal hárította. Több gól nem esett a derbin, a felek osztozkodtak a pontokon (végeredmény: 1-1).

Miután a Puskás Akadémia II. csapata győzelmet aratott a Mór ellen, a felcsútiak megelőzték a tabellán a Practicalt.

Férfi labdarúgó NB III Nyugati csoport, 11. forduló:
ETO Akadémia– Practical VLS 1-1 (1-0)
Győr, ETO Stadion. Vezette: Horváth M. (Czeglédi, Dobos)
ETO Akadémia: Kiss Á. – Szujó, Németh O., Lacza, Vincze, Vingler (Csáki, 76.), Tamás, Szabó T. (Tóth R., 67.), Deákovits (Sipőcz, 60.), Ignácz, Borsos (Huszár, 46.).
Vezetőedző: Antonio Munoz.
Practical VLS: Héninger – Balogh, Dobsa, Molnár B. (Iszlai, 56.), Major, Végh (Gálfi, 46.), Somogyi, Tóth M. (Kovács D., 56.), Baldauf, Horváth H., Zachán (Krebsz, 46.).
Vezetőedző: Pető Tamás.
Gólszerzők: Borsos (14.), ill. Iszlai (75.)