2022.10.17. Mérkőzés
A Practical VLS 2-1-re alulmaradt az Érd otthonában a labdarúgó nemzeti harmadosztály vasárnapi mérkőzésén.
Pont nélkül távozott Érdről a VLS

A listavezető Practical VLS a tabella ötödik pozíciót elfoglaló Érd otthonában vizitált a labdarúgó NB III tizenharmadik fordulójában.

A házigazda kezdte jobban a mérkőzést, de Héninger remekelt a veszprémi kapu előtt. Nem sokkal a harmincadik perc után jártunk, amikor Majort buktatták a hazai tizenhatoson belül. A sértett el is végezte a büntetőt, ám Kertész hárította a bal alsó sarok irányába tartó labdát.

Úgy tűnt, nem esik találat az első játékrészben, ám a negyvenharmadik percben sikerült az érdieknek megszerezniük a vezetést: Farkas magabiztosan tüzelt (félidei részeredmény: 1-0).

A fordulás után Farkas meg is duplázta is a vendéglátó előnyét: a játékos ezúttal fejjel volt eredményes (51. perc: 2-0).

A folytatásban lelkiismeretesen küzdöttek a bakonyiak, ám az Érd továbbra is remekül védekezett. A nyolcvanadik percben viszont megvalósult a szépítés: Bakos volt eredményes (2-1). A hajrában több gól azonban nem esett, így a VLS pont nélkül távozott Érdről.

Pető Tamás együttese a tabella harmadik pozíciójából várhatja a folytatást.

Férfi labdarúgó NB III Nyugati csoport, 13. forduló:
Érdi VSE–Practical VLS 2-1 (1-0)
Érd, Sporttelep. Vezette: Kovács (Nagy, Halmai)
Érdi VSE: Kertész - Szabó R., Pallagi, Fülöp, Németh G., Csoma-László (Morvai, 80.), Farkas B., Göblyös, Révész, Kürti (Gajda, 90.), Pál Sz. (Pintér N., 76.).
Vezetőedző: Ebedli Zoltán.
Practical VLS: Héninger - Krebsz, Zachán, Dobsa, Horváth H., Somogyi, Molnár B. (Kovács D., 50.), Baldauf, Tóth M. (Varga M., 65.), Major, Gálfi (Bakos, 53.).
Vezetőedző: Pető Tamás.
Gólszerzők: Farkas (43., 51.) ill, Bakos (80.)