2022.11.19. Mérkőzés
Pető Tamás együttese könnyed, 4-0-s diadalt aratott a házigazda Komárom felett a labdarúgó NB III nyugati csoportjának szombati mérkőzésén.
Kiütéssel nyert a Practical VLS!

Idei tizennegyedik győzelmét igyekezett megszerezni a Practical VLS, amely a nemzeti harmadosztály tizennyolcadik fordulójában a Komárom otthonába látogatott.

A VLS remekül kezdett: Major Norbert már a hatodik percben eredményes volt. Őt követte a sorban Végh Tibor, aki a tizenkilencedikben megduplázta a vendégek fórját. Az első felvonás további részében pedig már nem zörrentek a hálók egyik oldalon sem (félidei részeredmény: 0-2).

A fordulás után továbbra is magabiztosan, megfontoltan futballozott a Practical, amely remekül védekezett is. Már a hajrában jártunk, amikor Major önmaga második találatával el is döntötte a találkozó sorsát (82. perc: 0-3). A habot a tortára viszont Lőrincz Attila helyezte fel, aki két perccel később a végeredményt is beállította (0-4).

A Practical VLS idei tizennegyedik győzelmét jegyezte az NB III-as bajnokságban. Pető Tamás második pozícióban helyezkedő együttese november 26-án (13.00) a listavezető Tatabánya otthonában lép pályára. Vérbeli rangadó várható, amelyet ha megnyer a Veszprém, újra a tabella élére kerül.

Férfi labdarúgó NB III Nyugati csoport, 18. forduló:
Komárom VSE – Practical VLS 0-4 (0-2)
Komárom, Molaji Sporttelep. Vezette: Juhász (Ország, Turi)
Komárom VSE: Bánfalvi – Nagy T., Tóth, Köles, Szecsődi (Vincze, 74.), Gelencsér (Nagy, 56.), Torma (Pulai, 56.), Schiller, Sandal, Katona, Nagy Z.
Vezetőedző: Nagy Gábor
Practical VLS: Bonnyai – Dobsa, Gulyás, Baldauf (Molnár, 46.), Major, Végh (Kovács, 53.), Gálfi (Balázs, 77.), Somogyi, Iszlai (Lőrincz, 81.), Dömötör (Ulbert, 53.)
Vezetőedző: Pető Tamás
Gólszerzők: Major (6., 82.), Végh (19.), Lőrincz (84.)