2023.02.19. Mérkőzés
A Practical VLS 3-0-ra nyert a vendég ZTE II. csapata ellen a labdarúgó NB III vasárnapi mérkőzésén.
Kétség sem férhetett a VLS győzelméhez

Azok után, hogy a tavaszi nyitókörben Kaposváron győzelmet aratott, immár „hazai pályán”, Ajkán készült bizonyítani a Pető Tamás irányította Practical VLS, amely vasárnap a ZTE II. számú alakulatát fogadta.

Balázs Zsolt révén már a második percben vezetést szerzett a Veszprém, amely ezt követően is támadószellemet tanúsított. A huszonharmadikban érkezett is az újabb találat: Major Norbert volt eredményes. A szünetig viszont több gól már nem esett a derbin (félidei részeredmény: 2-0).

A folytatásban is sorra dolgozta ki helyzeteit a Practical. Az ötvenkilencedik percben újabb találatnak örülhetett a közönség: a kaposvári dupla után Bartusz Dániel ismét beköszönt. Egészen a lefújásig fölényben futballozott a VLS, amely remek védekezést is produkált a találkozón (végeredmény 3-0).

Labdarúgó NB III Nyugati csoport, 22. forduló:
Practical VLS–ZTE FC II. 3-0 (2-0)
Ajka, Városi Stadion. Vezette: Gál (Halmai, Urbán)
Practical VLS: Héninger – Gulyás, Molnár B., Major, Balázs (Bartusz, 56.), Gálfi (Bakos, 56.), Baldauf (Varga M., 77.), Tóth L. (Takács M., 56.), Dömötör, Krebsz (Balogh, 29.), Zachán.
Vezetőedző: Pető Tamás
ZTE FC II.: Németh – Jóna, Bolla, Varga L., Király (Cserép, 86.), Bedővári, Bedő (Máté, 79.), Mulasics (Fábián, 46.), Kryvotsiuk, Kámi (Nagy B., 91.) Tullner.
Gólszerzők: Balázs (2.), Major (23.), Bartusz (59.)

A veszprémiek vezetőedzője, Pető Tamás portálunk megkeresésére elmondta, elégedett a játékosai teljesítményével. Kiemelte, a bajnokság folytatásában is hasonló hozzáállást vár mindenkitől.