2023.02.26. Mérkőzés
A Practical VLS izgalmas mérkőzésen 1-0-ra múlta felül a házigazda Budaörs együttesét a labdaúgó NB III vasárnapi fordulójában.
Iszlai gólja győzelmet ért a VLS-nek

Pető Tamás csapata annak a reményében látogatott vasárnap Budaörsre, hogy a naptári évben immár harmadik győzelmét is begyűjti. A VLS a tabella második pozíciójából, míg a vendéglátó a középmezőnyből várhatta a labdarúgó NB III nyugati csoportjának 23. fordulóját.

Jól kezdtek a vendégek, akik több ígéretes helyzetet is kialakítottak. Befejezések tekintetében ugyanakkor akadtak problémák, amelyek következtében elmaradt a találat a vendégek részéről (félidei részeredmény: 0-0).

A fordulás után a házigazda szinte rögvest megfogyatkozott. Vida túlzott erőbevetéssel csúszott rá egy veszprémi játékosra, amely azonnali piros lapot eredményezett. A hatvanadikban ismét közel állt a gólszerzéshez Pető Tamás csapata, ám a budaörsiek szabálytalankodtak a tizenhatoson belül.

Iszlai állt oda a tizenegyeshez, aki hidegvérrel értékesítette azt (0-1). A 74. percben viszont kiegyenlítődött a létszám a pályán: Dobsa egy visszahúzást követően megkapta második sárga lapját is. Izgalmas percek következtek, amelyet a Budaörs edzője, Bekő Balázs nem is tudott kezelni.

A trénert szintén kiállította a játékvezető reklamálás miatt. Az utolsó minutumokban mindent megtettek a hazaiak az egyenlítésért, de a Veszprém védőfalát nem sikerült feltörniük (végeredmény: 0-1).

A Practical VLS a következő fordulóban a Csornát fogadja Ajkán (március 5., 14.00).

Férfi labdarúgó NB III Nyugati csoport, 23. forduló:
Budaörs–Practical VLS 0-1 (0-0)
Budaörs, Városi Stadion. Vezette: Szilágyi (Kövér, Kovács Z.)
Budaörs: Tóth G. - Lami, Jász (Soltész, 55.), Murai, Várai (Erdey, 36.), Horváth E. (Csillag, 8.), Szamosi, Halácsi (Klausz, 55.), Hoszpodá, Vida, Gula (Tóth B., 55.).
Vezetőedző: Bekő Balázs.
Practical VLS: Héninger - Dobsa, Zachán, Gulyás, Molnár B. (Tóth L., 75.), Major (Horváth H., 85.), Gálfi (Bakos, 55.), Bartusz (Balázs, 55.), Baldauf, Dömötör, Takács (Iszlai, 55.).
Vezetőedző: Pető Tamás.
Gólszerző: Iszlai (60. – büntetőből)

Pető Tamás a lefújást követően azt nyilatkozta lapunknak, elégedett csapata teljesítményével, játékosai kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtottak.