2023.03.05. Mérkőzés
A Practical VLS könnyedén, 4-0-ra nyert a vendég Csorna ellen a labdarúgó NB III vasárnapi mérkőzésén. A veszprémiek a naptári évben továbbra is hibátlan mutatóval rendelkeznek.
Botlott a Tatabánya, élre állt a Veszprém!

Idei negyedik mérkőzésén is győzelem reményében lépett pályára a Pető Tamás vezette veszprémi labdarúgócsapat, amely a harmadosztály huszonnegyedik körében a Csornát látta vendégül vasárnap.

Az első felvonásban megfontolt játékot produkált mindkét fél, de a veszprémiek lényegesebben többet birtokolták a labdát. Gól ugyanakkor nem esett a szünetig (félidei részeredmény: 0-0).

A fordulás után már találatokban is megmutatkozott a VLS fölénye: Horváth révén vezetéshez jutottak a hazaiak (58. perc: 1-0). A hetvenötödikben Molnár duplázta meg az előnyt, majd néhány perccel később Bartusz is eredményes volt (77. perc: 3-0). A győztes kiléte már nem volt kérdéses, Major viszont még a lefújás előtt feltette az „i”-re a pontot (végeredmény: 4-0).

A Practical VLS idei negyedik mérkőzésén is győzelmet aratott, s mivel a Tatabánya 1-0-ra kikapott Bicskén, ha azonos pontszámmal is, de jobb gólkülönbséggel a VLS ismét a tabella élére állt.

Férfi labdarúgó NB III Nyugati csoport, 24. forduló:
Practical VLS – Csornai SE 4-0 (0-0)
Ajka, Városi Stadion. Vezette: Horváth M. (Czeglédi, Deme)
Practical VLS: Héninger – Zachán, Gulyás, Molnár B., Major, Balázs (Bartusz, 55.), Iszlai, Baldauf (Takács M., 46.), Dömötör (Horváth H., 55.), Krebsz (Tóth L., 46.), Bakos (Gálfi, 46.).
Vezetőedző: Pető Tamás
Csorna: Ficsór – Horváth A. (Csete, 77.), Veres, Füzi, Böcskei, Kerékgyártó, Visy (Márton, 88.), Kelemen, Zámbó, Tóth A., Németh (Farkas, 46.).
Gólszerzők: Horváth H. (58.), Molnár B. (75.), Bartusz (77.), Major (90.)

Pető Tamás, a VLS vezetőedzője a lefújást követően portálunknak elmondta, annak fényében, hogy a mérkőzésre egy 20x40-es kispályán készültek fel, elégedett a játékosai második félidőben nyújtott teljesítményével.