2023.04.03. Mérkőzés
A labdarúgó NB III bajnoki címéért küzdő, második helyen álló Practical VLS 1-1-es döntetlent játszott a házigazda, a harmadik pozíciót elfoglaló Nagykanizsával vasárnap.
Pontosztozkodás a rangadón

A labdarúgó nemzeti harmadosztály nyugati csoportjának 29. fordulójában parázs derbire volt kilátás: a Pető Tamás vezette veszprémiek Nagykanizsára látogattak.

A vendégek kezdték jobban a mérkőzést, Somogyi góljával már a tizenkilencedik percben vezetést szereztek. A folytatásban is a VLS dominált, de a szünetig több találat már egyik oldalon sem esett (félidei részeredmény: 0-1).

A második felvonást viszont a házigazda kezdte jobban. Olyannyira, hogy az ötvennyolcadikban Szilágyi jóvoltából az egyenlítés is megszületett (1-1).

A mérkőzés utolsó harmadában mindkét csapatnak lehetősége volt eldönteti a találkozó sorsát, ám a helyzetek kimaradtak. A második és a harmadik küzdelme így döntetlennel zárult.

A VLS április 9-én (16.00) az ETO Akadémia csapatát fogadja majd Ajkán.

Labdarúgó NB III Nyugati csoport, 29. forduló:
FC Nagykanizsa – Practical VLS 1-1 (0-1)
Nagykanizsa, Olajbányász Stadion. Vezette: Juhász (Máyer, Ország).
FC Nagykanizsa: Borsi – Bence, Godzsajev-Telmán, Szilágyi, Török (János, 63.), Szökrönyös, Szabó P., Lőrincz, Szanyi, Sági (Józsa, 82.), Kondor (Kovács Gy., 79.)
Vezetőedző: Gombos Zsolt.
Practical VLS: Héninger – Balogh M., Dobsa, Zachán, Gálfi, Somogyi, Baldauf (Varga M., 76.), Tóth L. (Iszlai, 59.), Horváth H., Krebsz (Molnár B., 46.), Bakos (Major, 46.).
Vezetőedző: Pető Tamás.
Gólszerzők: Szilágyi (58.), ill. Somogyi (18.)