2023.04.13. Mérkőzés
A Practical VLS 3-0-ra nyert a vendég Teskánd ellen a labdarúgó NB III hétközi mérkőzésén.
Tükörsima VLS-győzelem

Három nappal az ETO Akadémia felett aratott diadala után, szerdán késő délután újabb megmérettetés várt a labdarúgó NB III nyugati csoportjában a bajnoki címért küzdő Practical VLS-re. A Pető Tamás vezette alakulat a harmincegyedik fordulóban a Teskánd csapatát fogadta Ajkán.

A veszprémiek idei huszonkettedik győzelmük reményében léptek pályára: Gálfi révén a vezetést is sikerült megszerezniük a kilencedik percben (1-0). Az első felvonás további részében is uralta a játékot a Veszprém, de több találat már nem esett a szünetig.

A fordulás után Gálfi önmaga és csapata második gólját is megszerezte (62. perc: 2-0). Őt követte a sorban Bakos a, aki a hetvenhetedik percben a végeredményt is beállította (3-0). A VLS a játék minden elemében felülmúlta riválisát, megérdemelten nyert.

A VLS április 18-án, kedden 17 órakor az Érd együttesét fogadja majd.

Férfi labdarúgó NB III Nyugati csoport, 31. forduló:
Practical VLS – Teskánd KSE 3-0 (1-0)
Ajka, Városi Stadion. Vezette: Papp (Holpár, Tóth Cs.)
Practical VLS: Héninger – Balogh M. (Gulyás, 57.), Dobsa, Major (Takács M., 74.), Balázs (Bakos, 57.), Gálfi, Somogyi, Baldauf, Tóth L. (Iszlai, 46.), Horváth H. (Dömötör, 67.), Krebsz.
Vezetőedző: Pető Tamás.
Teskánd KSE: Pergel – Bekő (Péterfi, 66.), Vert, Nagy R., Horváth J. (Fábián, 73.), Hetesi, Kovács Z. (Gyarmati, 73.), Bontó (Kiss P., 73.), Kiss Á., Bedő, Szabó M. (Szinay, 61.)
Vezetőedző: Fejérvári Ferenc.
Gólszerző: Gálfi (9., 62.), Bakos (77.)