2023.04.19. Mérkőzés
A labdarúgó NB III bajnoki címéért küzdő Practical VLS könnyedén, 2-0-ra nyert a vendég Érd ellen kedden.
Magabiztos győzelmet aratott a VLS

Hétközi mérkőzés várt a labdarúgó NB III-ban jeleskedő Practical VLS-re: Pető Tamás második pozícióban helyezkedő együttese kedden kora este a hatodik helyet elfoglaló Érdet látta vendégül Ajkán.

A hazaiak magabiztosan futballoztak, Gálfi révén már a harmincadik percben vezetést szereztek (1-0). Néhány minutummal később büntetőhöz jutott a VLS, amelyet a rutinos Iszlai könyörtelenül értékesített (2-0). A Veszprém így kétgólos fórral vonulhatott pihenőre.

A második játékrészben nem változott a játék képe: a Practical labdabirtoklás tekintetében is kiemelkedően teljesített, nem beszélve a remek védekezésről. Több találat pedig nem esett a találkozón (végeredmény: 2-0).

A Practical VLs továbbra is a második helyen áll az NB III nyugati csoportjában, négy ponttal lemaradva a listavezető Tatabányától.

Pető Tamás gárdája vasárnap 17.00 órakor a Gyirmót II. csapatát fogadja majd.

Labdarúgó NB III Nyugati csoport, 32. forduló:
Practical VLS – Érdi VSE 2-0 (2-0)
Ajka, Városi Stadion. Vezette: Juhász B. (Király, Halmai)
Practical VLS: Héninger – Balogh M., Dobsa, Zachán, Major (Bartusz, 60.), Balázs (Molnár B., 55.), Gálfi (Tóth, 80.), Somogyi R., Iszlai (Takács M., 60.), Baldauf, Dömötör (Horváth H., 46.)
Vezetőedző: Pető Tamás.
Érdi VSE: Kertész – Gubacsi (Kürti, 57.), Morvai, Csoma-László (Gajda, 67.), Kincses (Révész, 67.), Farkas, Pintér, Pál, Szabó R., Pallagi, Fülöp.
Vezetőedző: Novák Ferenc.
Gólszerzők: Gálfi (30.), Iszlai (33. – büntetőből)