2023.04.23. Mérkőzés
A Practical VLS könnyedén, 4-1-re diadalmaskodott a vendég Gyirmót II. ellen a labdarúgó NB III nyugati csoportjának vasárnapi, 33. fordulójában.
Leiskolázta ellenfelét a VLS

A Pető Tamás irányította, a labdarúgó NB III második pozícióját elfoglaló Practical VLS kötelező győzelem reményében lépett pályára vasárnap a vendég Gyirmót II. csapata ellen.  

A bajnoki címért is versenyben lévő hazaiak remek kezdést produkáltak: Major már a tizenharmadikban eredményes volt, akit Gálfi követett a sorban (26. perc: 2-0). A Veszprém a játék minden elemében felülmúlta riválisát, amelyet Major második találata is igazolt (45. perc: 3-0).

A fordulás után a házigazda megfontolt játékot produkált, javarészben birtokolta a labdát. Igaz, a hatvankilencedikben összejött a szépítés a lelkesen küzdő Gyirmótnak Wágenhoffer révén, ám nem sokkal később Balázs végleg eldöntötte a találkozó sorsát (végeredmény: 4-1).

Miután a listavezető Tatabánya 3-0-ra alulmaradt a III. Kerület otthonában, Pető Tamás csapata egyetlen pontra csökkentette hátrányát az éllovassal szemben.

A bakonyiak a harmincnegyedik fordulóban (május 3., 17.00) a Mórt látják vendégül Ajkán.

Férfi labdarúgó NB III Nyugati csoport, 33. forduló:
Practical VLS–Gyirmót FC II. 4-1 (3-0)
Ajka, Városi Stadion. Vezette: Szommer (Volentics, Kulcsár)
Practical VLS: Héninger – Dobsa, Gulyás, Molnár B. (Baldauf, 76.), Major (Takács M., 46.), Gálfi, Somogyi R., Bartusz (Balázs, 60.), Tóth L. (Varga M., 66.), Horváth H., Krebsz.
Vezetőedző: Pető Tamás.
Gyirmót FC II.: Kecskés – Wágenhoffer, Lányi, Dán (Vajda, 46.), Rozs, Lázár, Bagó, Taroly, Ominger, Görcs, Rátonyi.
Vezetőedző: Ördög József.
Gólszerzők: Major (13., 45), Gálfi (26.), Balázs (81.), ill. Wágenhoffer (69.)