2023.05.07. Mérkőzés
A Practical VLS Iszlai Bence értékesített büntetőivel 2-1-re nyert a Fehérvár II. csapatának otthonában a labdarúgó NB III vasárnapi összecsapásán.
Iszlai góljaival nyert a VLS

A labdarúgó NB III nyugati csoportjának második helyén álló Practical VLS három fordulóval a bajnokság vége előtt a Fehérvár II. csapatának otthonába látogatott vasárnap.

A házigazda magabiztosan futballozott, jól kezdte az összecsapást: Lencsés a tizenkettedik percben vezetést is szerzett a fehérváriaknak (1-0). A vendégek lelkiismeretesen küzdöttek, ám a szünetig nem sikerült egalizálniuk (félidei részeredmény: 1-0).

A második felvonásban több ígéretes helyzetet is kidolgozott a VLS, ám a gólok továbbra is elmaradtak. A hetvenegyedik percben jártunk, amikor jogos tizenegyeshez jutott Pető Tamás együttese: Iszlai állt oda, aki könyörtelenül értékesítette a megítélt büntetőt (1-1).

Úgy tűnt, osztozkodni fognak a pontokon a felek, ám a veszprémiek nem adták fel: a lefújás előtt néhány perccel ismét csak szabálytalankodtak a hazaiak a saját tizenhatosukon belül, így újabb büntető következett. Iszlai ezúttal is könyörtelen volt, amely győzelmet jelentett a Practical számára (végeredmény: 1-2).

A VLS folytathatja a küzdelmet a bajnoki címért!

Férfi labdarúgó NB III Nyugati csoport, 36. forduló:
MOL Fehérvár FC II. – Practical VLS 1-2 (1-0)
Sóstói Stadion. Vezette: Maml (Máyer, Nagy B.)
Fehérvár II.: Dala – Lencsés (Berekali, 46.), Shabanov, Hodzic (Husvéth, 63.), Babos (Molnár Cs., Horváth G., 76.), Tóth T., Urbán, Balogh M. (Ambach, 63.), Genti (Gulyás A., 84.), Csepregi.
Vezetőedző: Imrik László.
Practical VLS: Héninger – Zachán, Gulyás G., Major, Balázs (Bartusz, 62.), Gálfi, Somogyi, Baldauf (Takács M., 62.), Tóth L. (Iszlai, 28.), Horváth H., Krebsz (Molnár, 55.)
Vezetőedző: Pető Tamás.
Gólszerzők: Lencsés (12.), ill. Iszlai (71., 87. – mindkettőt büntetőből)

A veszprémi labdarúgócsapat hátralévő mérkőzései:

2023. május 14., vasárnap 17.00
Practical VLS – Komárom SE
Helyszín: Városi Sportcentrum, Ajka

2023. május 21., vasárnap 17.00
Practical VLS – Opus Tigáz Tatabánya
Helyszín: Perutz Stadion, Pápa