2023.08.19. Mérkőzés
A házigazda Veszprém az első játékrészben még hátrányban volt, a folytatásban azonban fordított, s végül 2-1-re diadalmaskodott a Zalaegerszegi TE II. ellen a labdarúgó NB III szombati fordulójában.
Továbbra is veretlen a Practical VSC

A 2023/2024-es kiírás negyedik mérkőzésére készült a címvédő Practical VSC, amely a ZTE II. csapatát fogadta szombaton este Pápán. A veszprémiek mérlege eddig egy döntetlen mellett két győzelem volt.

Kisebb meglepetésre a vendégek kezdték jobban a derbit: Klausz révén vezetést is szerzett a ZTE II. még a szünet előtt (41. perc: 0-1). A második felvonásban azonban átvette az irányítást a VSC, amely sorra dolgozta ki az ígéretes helyzeteket.

A hetvenhetedikben jogos tizenegyest ítéltek a vendéglátó javára: Bartusz állt oda, aki nem is hibázott (1-1). Úgy tűnt, osztozkodnak a pontokon a felek, ám egy perccel a lefújás előtt Tömösvári eldöntötte a találkozó sorsát (végeredmény: 2-1).

A Practical VSC továbbra is veretlen az idei kiírásban. Pető Tamás együttese augusztus 30-án (17.30) a Budaörs otthonában vendégeskedik.

Férfi labdarúgó NB III Észak-nyugati csoport, 4. forduló:
Practical VSC – ZTE II. 2-1 (0-1)
Pápa, Perutz Stadion. Vezette: Horváth M. (Deme, Molnár)
Practical VSC: Kovács M. – Zachán, Kószás, Major (Dömötör, 93.), Tömösvári, Somogyi, Bartusz, Volter, Baldauf (Horváth H., 46.), Krebsz (Molnár B., 54.), Schőnig.
Vezetőedző: Pető Tamás.
ZTE II.: Sinkó – Deme, Soltész (Balabás, 92.), Csóka, Király, Klausz (Mulasics, 46.), Bodrogi, Milovanovikj (Györe, 74.), Kozári (Lengyel, 92.), Baloteli (Varga, 61.), Bedi.
Vezetőedző: Koller Zoltán.
Gólszerzők: Bartusz (77. – büntetőből), Tömösvári (89.), ill. Klausz (41.)