2023.08.30. Mérkőzés
A labdarúgó NB III címvédője, a Practical VSC 3-1-re nyert a Budaörs otthonában, így öt fordulót követően élre állt a bajnokságban.
Veretlenül listavezető a Practical VSC

A Pető Tamás vezette veszprémiek annak a reményében látogattak szerdán Budaörsre, hogy megőrzik veretlenségi mutatójukat a labdarúgó NB II észak-nyugati csoportjában.

A bakonyiak Volter révén hamar vezetéshez jutottak (6. perc: 0-1). Nem sokkal később Baldauf meg is duplázta az előnyt (21. perc: 0-2). Halácsi szépített, de Major az első játékrész hosszabbításában újabb találatot szerzett (félidei részeredmény: 1-3).

A második felvonásban taktikusan futballoztak a vendégek, akik a remek védekezésüknek köszönhetően egészen a lefújásig őrizték fórjukat (végeredmény: 1-3).

Miután a Tatabánya 2-1-re alulmaradt a Puskás II. otthonában Pető Tamás csapata átvette az éllovas pozíciót a bajnokságban, amelyet jelenleg egy döntetlen mellett négy győzelemmel őriz.

Vasárnap 16.00 órakor megyei rangadóval folytatódik a bajnokság: a Practical VSC a Balatonfüredi FC-t látja majd vendégül a pápai Perutz Stadionban, ahová ingyenes lesz a belépés.

Férfi labdarúgó NB III Észak-nyugat, 5. forduló:
Budaörs – Practical VSC 1-3 (1-3)
Budaörs, Városi Stadion. Vezette: Nagy R. (Punyi, Balla)
Budaörs: Kunsági – Szamosi (Budai, 46.), Sajbán, Fényes, Tányéros (Fekete, 72.), Berekali, Jász (Horváth, 60.), Ferkel (Gula, 60.), Halácsi, Birtalan, Erdei (Sebestyén, 60.).
Vezetőedző: Bognár György.
Practical VSC: Kovács M. – Dobsa, Zachán, Kószás, Molnár (Szabó, 87.), Major (Bartusz, 87.), Tömösvári (Dömötör, 72.), Somogyi (Krebsz, 47.), Volter, Baldauf, Horváth.
Vezetőedző: Pető Tamás.
Gólszerzők: Halácsi (31.), ill. Volter (6.), Baldauf (21.), Major (46.)