2023.09.10. Mérkőzés
A listavezető Veszprém 3-1-re alulmaradt a Puskás Akadémia II. csapatának vendégeként a labdarúgó NB III szombati összecsapásán.
Idei első vereségét szenvedte el a Practical VSC

Pető Tamás együttese annak a reményében látogatott szombaton Felcsútra, hogy újabb győzelmével megerősítse éllovas pozícióját a labdarúgó NB III észak-nyugati csoportjában.

A házigazda kezdte magabiztosabban a mérkőzést: Magasföldi révén már az első játékrészben vezetést szerzett a Puskás II. (28. perc: 1-0). A szünetig több találat ugyanakkor nem esett.

A második felvonásban motiváltabban futballoztak a vendégek, ám újabb gólokat ismét a hazaiak szereztek: előbb Janyickij, majd Halászi-Harsányi volt eredményes (77. perc: 3-0).

A nyolcvankettedikben jogos tizenegyeshez jutott a Veszprém, amelyet Tömösvári könyörtelenül értékesített, de a találat a győztes kilétét már nem befolyásolta (végeredmény: 3-1).

A Practical VSC első vereségét szenvedte el az idei kiírásban. Pető Tamás csapata legközelebb szeptember 16-án (15.00), a MOL Magyar Kupa harmadik fordulójában bizonyíthat a szintén III. osztályú Komárom ellen a pápai Perutz Stadionban.

Férfi labdarúgó NB III Észak-nyugat, 7. forduló:
Puskás Akadémia II. – Practical VSC 3-1 (1-0)
Felcsút, Pancho Aréna. Vezette: Papp (Halmai, Dobos)
Puskás II.: Gazdag – Fodor, Juricic, Magasföldi, Janyickij, Vékony (Pyshchur, 60.), Halászi-Harsányi (Pataki, 86.), Mezghrani, Demeter (Dymytriiev, 46.), Makara, Vajda.
Vezetőedző: Vanczák Vilmos.
Practical VSC: Kovács M. – Dobsa, Zachán, Kószás, Molnár B., Major, Tömösvári, Bartusz (Dömötör, 55.), Volter (Udvardi, 79.), Baldauf (Krebsz, 46.), Horváth H. (Szűcs, 79.)
Vezetőedző: Pető Tamás.
Gólszerzők: Magasföldi (28.), Janyickij (51.), Halászi-Harsányi (77.), ill. Tömösvári (82. – büntetőből)

Így értékelte a látottakat

Pető Tamás, a VSC vezetőedzője: – Nem tudom az okát, de amikor Felcsútra látogatunk, rendre megbénulunk. A második játékrészben több lehetőségünk volt, de a mai teljesítményünket látva nem érdemeltünk pontot. Két lábbal a földön kell járnunk és sokat dolgoznunk a céljaink eléréséért.