2023.09.25. Mérkőzés
Pető Tamás házigazda együttese 7-1-re nyert a Gyirmót II. ellen a labdarúgó NB III vasárnap délutáni összecsapásán.
Kiütéssel nyert a Practical VSC!

A labdarúgó NB III észak-nyugati csoportjának második helyét elfoglaló Practical VSC a csakugyan remek formában lévő, negyedik pozícióban álló Gyirmót II-t látta vendégül vasárnap délután. A nyolcadik forduló rangadója komoly izgalmakat tartogatott: ott volt a veszprémiek keretében a héten bejelentett középpályás, Kun Bertalan is, igaz, egyelőre a cserék között.

A hűvös időjárás mellett hazai szemszögből rögvest hideg zuhannyal kezdődött a mérkőzés: a vendégek már a negyedik percben vezetést szereztek. A VSC-t ugyanakkor nem viselte meg a találat, pár pillanattal később Zachán jóvoltából érkezett is az egyenlítés (6. perc: 1-1).

A folytatásban a házigazda mind támadásban, mind védekezésben kimagaslóan teljesített. A huszadikban Bartusz sikeresen fordított is, Molnár duplájával pedig a veszprémiek megnyugtató, háromgólos előnnyel vonulhattak pihenőre (félidei részeredmény: 4-1).

A fordulás után sem változott a játék képe: a VSC irányított. A negyvenkilencedik percben a Gyirmót II. emberhátrányba került, Tóth szabálytalanságát piros lappal viszonozta a játékvezető.

Nem sokkal később érkeztek az újabb hazai találatok: az első felvonásban szerzett gólja után Bartusz mesterhármasig jutott (66. perc: 6-1). A végeredményt a lefújás előtt Major állította be, a Practical VSC remek teljesítmény nyújtva 7-1-re diadalmaskodott!

Pető Tamás együttese jövő vasárnap (15.00) Bicskén lép majd pályára.

Férfi labdarúgó NB III Észak-nyugat, 8. forduló:
Practical VSC – Gyirmót II. 7-1 (4-1)
Pápa, Perutz Stadion. Vezette: Szommer (Király, Tóth)
Practical VSC: Kovács M. – Dobsa, Zachán (Schőnig, 80.), Kószás, Molnár B., Dömötör (77.), Tömösvári, Somogyi (Major, 46.), Bartusz (Szabó, 69.), Volter (Kun, 69.), Baldauf, Horváth H.
Vezetőedző: Pető Tamás.
Gyirmót II.: Kecskés – Rozs (Németh, 46.), Szűcs (Barta, 46.), Farkas (Reizer, 52.), Lázár, Peisser (Szabó, 46.), Tóth D., Gönye, Erdei, Somogyi, Süveges (Lengyel, 81.).
Vezetőedző: Ördög József.
Gólszerzők: Zachán (6.), Bartusz (20., 61., 66.), Molnár (28., 36.) Major (88.), ill. Süveges (4.)