2023.10.01. Mérkőzés
A Practical VSC 1-0-ra alulmaradt a remekül védekező Bicske vendégeként a labdarúgó NB III vasárnapi mérkőzésén. A veszprémiek két perccel a lefújás előtt kapták a gólt.
Nehéz mérkőzésen egygólos vereség

A labdarúgó NB III észak-nyugati csoportjának kilencedik fordulójában a Bicske otthonába látogatott a címvédő Practical VSC vasárnap.

A vendégek a tizenharmadik percben közel álltak a vezetés megszerzéséhez, de az ígéretes helyzetet nem sikerült gólra váltaniuk. Pető Tamás csapata ezt követően is támadószellemben futballozott, ám a bicskeiek védelme remekül állta a sarat (félidei részeredmény: 0-0).

A fordulás után rögvest egy kapufával nyitottak a bakonyiak, akiknek szinte végig kilenc védekező játékossal (!) kellett megbirkózniuk. A helyzetek így is megvoltak, ám a befejezések rendre pontatlanra sikeredtek. A nyolcvannyolcadik percben a házigazda meg is bosszulta a korábbi hibákat: egy átlövést követően a csereként beállt Sóron volt eredményes, aki a három pont sorsát is eldöntötte (végeredmény: 1-0).

A Practical VSC jövő vasárnap (15.00) a Dorogot fogadja majd Pápán.

Férfi kézilabda NB III Észak-nyugat, 9. forduló:
Bicskei TC – Practical VSC 1-0 (0-0)
Bicskei TC Sporttelep. Vezette: Szigetvári (Czeglédi, Nagy B.)
Bicskei TC: Illés – Lakatos (Dankó, 59.), Gaszner, Szál, Varga Sz. (Sóron, 59.), Király (Savanya, 91.), Hirman (Torkos, 84.), Gyurácz, Bozsoki, Molnár A. (Szalai D., 59.), Varga B.
Vezetőedző: Csordás Csaba.
Practical VSC: Kovács M. – Dobsa, Zachán, Kószás, Molnár B., Tömösvári, Somogyi, Bartusz (Dömötör, 74.), Volter (Kun, 63.), Baldauf, Horváth H. (Major, 46.).
Vezetőedző: Pető Tamás.
Gólszerző: Sóron (88.)

A lefújást követően a veszprémiek trénere, Pető Tamás azt nyilatkozta portálunknak, nehéz mérkőzésen vannak túl, amelynek során sajnos nem találták a rivális szervezett védelmének ellenszerét. A vezetőedző hangsúlyozta, hosszú még a bajnokság, sokat fognak dolgozni azért, ha hasonló helyzetbe kerülnek, akkor már ne érje őket meglepetés.