2023.10.30. Mérkőzés
A házigazda III. Kerület hiába volt listavezető, a Practical VSC dolgát még csak megnehezíteni sem tudta: Pető Tamás együttese 2-0-ra nyert a labdarúgó NB III vasárnapi rangadóján.
A Practical VSC könnyedén megnyerte az éllovas elleni rangadót

A tizenharmadik forduló legizgalmasabb mérkőzése kétségkívül a címvédő veszprémiek budapesti vendégjátéka volt. A III. kerület listavezető pozícióból, míg a Pető Tamás vezette Practical a tabella harmadik helyéről várhatta a vasárnapi rangadót.

A bakonyiak remekül kezdtek, Volter révén már a tizenkettedik percben vezetést szereztek (0-1). Az első felvonás további részében is a vendégek irányítottak, ám több találat már nem esett.

A szünet után nem kellett sokat várni, a negyvennyolcadikban Bartusz is betalált (0-2). A folytatásban az előnye megtartására koncentált a Veszprém, amely a remek védekezésének is köszönhetően magabiztos diadalt aratott (végeredmény: 0-2).

A Pracical VSC november elsején, szerdán 12.30-kor a másodosztályban szereplő Budafokot fogadja a kupasorozatban.

Férfi labdarúgó NB III Észak-nyugat, 13. forduló:
III. Kerület – Practical VSC 0-2 (0-1)
Budapest, BVSC-Zugló Stadion. Vezette: Szommer (Kulman, Király)
III. Kerület: Hajagos – Papp, Cseszneki, Pálvölgyi, Vankó (Bartos, 46.), Lapu (Behovits, 46.), Marques-Airosa, Buda (Török, 76.), Barczi, Kapronczai (Borbély, 54.), Kulcsár
Vezetőedző: Harmati Tamás
Practical VSC: Kemenes – Dobsa, Zachán, Kószás, Kun (Molnár B., 58.), Major (Dömötör, 77.), Somogyi, Szücs, Bartusz, Volter, Baldauf
Vezetőedző: Pető Tamás
Gólszerzők: Volter (12.), Bartusz (48.)

A lefújást követően a veszprémiek vezetőedzője, Pető Tamás elégedetten értékelte a látottakat. Úgy fogalmazott, büszke a játékosaira, akik magabiztosan és nagyon jól játszottak.