2023.11.21. Mérkőzés
A házigazda Practical VSC 2-1-re nyert a Komárom ellen a labdarúgó NB III szombati összecsapásán.
Győzelem a Komárom ellen

A felek az első fordulóban és a kupasorozatban is találkoztak már egymással: a rendes játékidőben mindkét mérkőzés 2-2-es döntetlennel zárult, ám utóbbin hosszabbítás után 4-2-re nyert Pető Tamás együttese.

A tizenhatodik kör szombat délutáni mérkőzésén is győzelem reményében léptek pályára a bakonyiak, akik Dobsa révén vezetést is szereztek a harminckettedik percben (1-0). Nem sokkal később azonban érkezett az egyenlítés: Oláh a negyvenedikben betalált, így a szünetre egállal vonultak a felek (félidei részeredmény: 1-1).

A fordulás után a vendéglátó uralta a mérkőzést, Bartusz jóvoltából ismét a hazaiak vezettek (65. perc: 2-1). A folytatásban is állta a sarat a Veszprém védelme, így több találat már nem esett a derbin (végeredmény: 2-1)

A Practical VSC november 26-án (13.00) Szombathelyen szerezhet újabb három pontot.

Férfi labdarúgó NB III Észak-nyugat, 16. forduló:
Practical VSC – Komárom VSE 2-1 (1-1)
Pápa, Perutz Stadion. Vezette: Kovács J. Z. (Kiss B., Végh)
Practical VSC: Kemenes (Kovács, 46.) – Dobsa, Zachán, Kószás, Major, Somogyi, Szűcs (Krebsz, 46.), Bartusz, Volter, Baldauf (Tömösvári, 61.), Dömötör (Kun, 46.)
Vezetőedző: Pető Tamás
Komárom VSE: Bánfalvi – Szabó B., Nagy T., Sandal, Irmes, Popovics (89.), Szénási, Tímári, Oláh (Kalmár, 75.), Nagy Z., Jankovics (Harangozó, 69.), Nagy Zs.
Gólszerzők: Dobsa (32), Bartusz (65.), ill. Oláh (40.)