2024.05.20. Mérkőzés
A Practical VSC 1-0-ra nyert a vendég Kelen SC ellen a férfi labdarúgó NB III vasárnapi rangadóján. Miután a listavezető Tatabánya 2-1-re felülmúlta a Komáromot eldőlt, hogy Pető Tamás együttese a 2023/2024-es idényben már nem ünnepelhet bajnoki címet.
Nyert a Practical VSC, de bajnok már nem lehet

A Practical VSC annak tudtában készült a Kelen SC ellen az idény utolsó hazai mérkőzésére, hogy a sorsa már nem a saját kezében van. Két fordulóval a bajnokság vége előtt ugyanis a listavezető Tatabánya előnye már négy pont volt a negyedik pozíciót elfoglaló Veszprémmel szemben.

Az első felvonásban mindkét csapat előtt adódott lehetőség a gólszerzésre, a hálók ugyanakkor egyik oldalon sem zörrentek. A fordulást követően azonban megtört a jég: Dömötör vezetést szerzett a Practicalnak, amely egészen a lefújásig megőrizte egygólos előnyét (végeredmény: 1-0).

Pető Tamás csapata mindent megtett, de miután a Tatabánya 2-1-re felülmúlta a Komáromot biztossá vált, hogy a bakonyiak idén már nem ünnepelhetnek bajnoki címet. A veszprémiek ugyanakkor a második helyre még odaérhetnek, ez az utolsó forduló eredményeitől függ majd.

A bakonyiak május 26-án (kezdés: 17.00) a Sopron otthonában búcsúztatják a 2023/2024-es idényt.

Férfi labdarúgó NB III Észak-nyugat, 29. forduló:
Practical VSC – Kelen SC 1-0 (0-0)
Pápa, Perutz Stadion. Vezette: Juhász (Holpár, Nagy)
Practical VSC: Kovács M. – Dobsa, Zachán, Molnár (Kószás, 46.), Kun (Tömösvári, 52.), Bartusz, Baldauf, Szabó (Petres, 78.), Dömötör (Horváth, 68.), Krebsz, Schőnig.
Vezetőedző: Pető Tamás
Kelen SC: Terjék – Bedővári, Zavodni, Remili (Vörös, 46.), Szabó (Borisza, 46.), Kádár, Szabó, Egyed (Bittera, 88.), Juhász (Pilter, 78.), Szabó D., Pajti (Kutsera, 84.)
Vezetőedző: Simon Ákos
Gólszerző: Dömötör (54.)